Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta dezvăluie unde 'a dispărut': Acuzații DURE lansate de fostul premier

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Victor Ponta a lămurit problema "lipsei" sale din ultimele zile: a fost în vacanță!

"M-am intors acasa dupa cateva zile minunate petrecute cu familia in Vacanta de Paste ( cum probabil au facut multi alti locuitori ai Romaniei, Europei si Planetei) - luni sunt la birou la Parlament.

Si am aflat dintr-o sursa jurnalistica serioasa ca "am disparut" - evident alaturi de Ghita . Ups ! Am disparut acasa- asta da stire.

Citește și: Augustin Lazăr face noi precizări despre abuzul în serviciu și conflictul de interese

Am mai aflat ca un jurnalist ( jurnalista) s-a chinuit sa intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram (cam ilegal) - acum a trebuit sa il inchid / de acolo mi-a furat o poza cu mine si fiica mea minora ( furt este conform legii cand contul este inchis - inaccesibil publicului) / a folosit fotografia cu fiica mea de 9 ani la televizor ( ceea ce este sanctionat de CNA) / a pus un titlu stupid ( ceea ce nu este deloc ilegal) / si a scris titlul cu litere atat de mari incat cu greu mai puteai vedea scris mic mic de tot ca urmeaza sa fie in direct Insusi Liviu Dragnea ( ceea ce este o greseala politica grava)!

Dincolo de faptul ca sunt "disparut" acasa povestea este doar de o prostie comica. Cu singura observatie ca i-am cunoscut personal pe patroana si seful celui care a publicat fotografia - si toti sunt parinti de fete minore. Daca cineva le fura o poza cu fetita din vacanta si o dadea in presa ar fi spus pe buna dreptate ca este o mare murdarie! Curata murdarie.", a scris Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.