Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, dezvăluiri despre guvernul Cioloş: Ce viitor au tehnocraţii

ponta ciolos

Fostul premier, Victor Ponta, face noi dezvăluiri despre tehnocraţii lui Dacian Cioloş. Ponta spune că oamenii lui Cioloş vor să rămână la putere şi în 2017. Ponta lansează şi un semnal de alarmă.

"Ei vor să rămână la guvernare fără să participe la alegeri. Atunci de ce mai facem alegeri? Eu cred un singur lucru. Dacă într-o ţară unii candidează, fac politică şi alţii care nu candidează şi conduc asta nu e democraţie. Eu nu am soluţii magice şi nu cred că le are cineva. În România a mai fost un guvern, cel al domnului Ungureanu care a fost la putere fără să candideze. PSD şi PNL l-a dat jos. Acum din păcate pentru ei, PNL a devenit PDL. Eu nu cunosc nicio ţară, America, Germania, Franţa unde parlamentul să nu fie puternic. Noi vrem o democraţie originală. PNL vrea asta. Să nu avem un parlament puternic.", a tunat Ponta la adresa rivalilor din PNL.

Citeşte şi: Victor Ponta propune premierul! Indiciu: NU e Liviu Dragnea

Ponta a vorbit şi despre moţiunea de cenzură vehiculată de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, dar şi despre viitorul guvern de după alegeri.  "Cine va veni ministru şi guvern în 2017 va munci de va înnebuni aşa cum am făcut noi. Nu ştiu dacă va fi moţiune. Decid domnii Dragnea şi Tăriceanu chiar dacă mă lovesc pe mine tehnocraţii de parcă aş fi eu şef de partid. E o decizie politică pe care nu o comentez pentru că nu fac parte din conducerea politică. Voi vota însă un guvern PSD ALDE care să ia de la capăt ce s-a oprit în 2015 Sper şi cred ca PSD, ALDE şi alţi aliaţi pot să facă un guvern bun care să îndrepte lucrurile. Asta voi vota eu în cabina de vot. Ca deputat voi face la fel.", a spus Ponta la RTV.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Las Fierbinți se va întâlni cu agresorii săi în instanță

Ponta are şi planuri de viitor. "Vreţi să mai mişcăm ţara sau o lăsăm aşa? Nu mai avem fonduri, autostrăzi că nu mai semnează nimeni. Pe cei răi să îi ia DNA că avem DNA, SRI, structuri. Restul să fie protejaţi. După alegeri, cine va fi premier, să discute cu preşedintele şi partidele. Să facă ceva. De un an nu s-a făcut nimic.", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta, anunț APOCALIPTIC pentru România: Ce ne așteaptă e TERIBIL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.