Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, dezvăluiri în direct despre Iohannis şi Crin Antonescu: 'L-a înjunghiat pe la spate'

ponta iohannis

Război total între Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Fostul premier a făcut dezvăluiri incredibile despre actualul şef al statului. Ponta s-a enervat după ce nu a fost invitat la manifestările de Ziua Naţională. De acolo au lipsit şi Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea sau Gabriela Firea, toţi neinvitaţi de Iohannis.

Citește și: Europa loveşte într-un OLIGARH rus, cel mai bun prieten al lui Putin

"Îi avem pe unii care nu conduc pentru români. Dacă vii să îi împarţi pe români de Ziua Naţională e o mare ticăloşie. Când l-a invitat pe domnul Dragnea sau azi pe domnul Băsescu nu era penal? Domnul iohannis ne minte. Un pretext pentru a ne dezbina. România va fi confruntată cu pericole mari în 2017. Dacă vom fi dezbinaţi, vom fi pierduţi. Suntem conduşi de un domn Iohannis şi de un premier care vrea să fie numit de Bruxelles, nu de români."m a tunat Ponta la RTV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citeşte şi: Carmen Iohannis a lipsit de la Ziua Națională: Ce mesaj transmite soţia preşedintelui

Ponta a dezvăluit şi episodul din 2009, când Iohannis ar fi putut ajunge premier. "Domnul Iohannis a venit cu BMW-ul său alb la Bucureşti pentru a fi premier. A fost propus de Crin Antonescu, l-a înjunghiat pe la spate, l-a propus şi Dan Voiculescu, acum acesta e penalu penalilor. Nu are afecţiuni pentru oameni şi îşi doreşte funcţii.

Citeşte şi: Scandal imens la Chişinău: Maia Sandu, conflict deschis cu cei din Guvern

Ce a făcut Băsescu în 10 ani, acum a făcut Iohannis totul în doi ani. Astăzi a fost prima dată când nu au depus coroane de flori nici Senatul, nici Camera Deputaţilor, nici Guvernul. Şi pe Cioloş l-a ţinut de fraier acolo şi nu a putut să depună coroană de flori. Ne spune că putem vota ce vrem că el pune premier pe Cioloş. Nu avem voe să votăm, nu avem voie să participăm de Ziua Naţională. Domnul Iohannis nu vrea să ţină cont de legi că spune că nu i se poate întâmpla nimic. Vrea să aibă Ziua lui Naţională şi parada lui. Să îşi cheme doar soldaţii lui. Casa lui, partidul lui, guvernul lui. Va avea un efect contrar. Astăzi PNL a mai pierdut 5 procente pe care le-au câştigat cei care nu fac parte din partidele lui.", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.