Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, după ședința PSD: Mă bucur că Rareș Bogdan a luat țeapă

facebook.com
Victor Ponta

Victor Ponta a picat testul de inteligență în PSD, la care a fost supus așa cum anunțat, înainte de ședința CEX, Liviu Dragnea! Ponta a pierdut șefia Camerei Deputaților, la care se înscrisese, deși nu era susținut de Liviu Dragnea. Deputatul PSD Florin Iordache rămâne preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor până după alegerile parlamentare, a fost propunerea lui Dragnea și pe care cei din PSD au acceptat-o.

Vezi și: Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, ar fi fost ucis (presă)

Ponta are o mare bucurie după înfrângerea din ședința PSD: sărbătorește că jurnalistul Rareș Bogdan a greșit atunci când a anunțat că Viorel Ștefan, deputat PSD, ar urma să fie viitorul președinte al deputaților.

Eu nu m-am autopropus. Pana in noiembrie nu va fi nimeni. Aia cu premierul nu e tentanta niciodata. Uitați ce pățesc premierii! Sunt perfecte, mai mult decât prefecte relații cu Dragnea. Liviu Dragnea a propus ca să nu fie nimeni președinte și Liviu Iordache să rămână interimar. Deci nu a avut dreptate Rareș Bogdan, gata, sunt fericit. El, probabil, a vorbit cu Klaus Iohannis și se pare că nici Iohannis nu știe ce se întâmplă la PSD. Rares Bogdan a luat țeapă. Liviu Dragnea zicea, acum o lună, să fiu președinte la Cameră, acum s-a răzgândit și am zis ok. Integritatea e foarte importantă. Dacă ai furat o casă cu acte false, trebuie să îți dai demisia. Dacă prelungești procesul cu ANI, pe care toți primarii l-au pierdut, Dacă te folosești de moartea unor oameni, ca să obții un avantaj politic, e lipsă de integritate. Iohannis când tace pierde mai puțin, când vorbește pierde mai mult. Liviu nu a susținut pe nimeni. Nu e nicio ceartă în PSD. ”, a spus Victor Ponta după ședința CEX a PSD.

Vezi și: Rusia a fost DESCALIFICATĂ de la Euro 2016: Decizia e cu SUSPENDARE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.