Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta e arătat cu degetul: E singurul care nu a răspuns

CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPO

Institutul pentru Politici Publice (IPP), care a propus organizarea unei dezbateri intre principalii candidati la prezidentiale in data de miercuri 29 octombrie, la Palatul Parlamentului, anunta ca Victor Ponta a ramas singurul candidat care nu a raspuns pana in acest moment propunerii. IPP solicita public liderului PSD sa formuleze un raspuns ferm pana duminica.

”Victor Ponta, candidatul Alianței PSD – UNPR – PC la Președinția României, este singurul care nu a răspuns până în acest moment propunerii IPP de a participa la dezbaterea electorală cu primii 6 candidați, prevăzută a se organiza miercuri, 29 octombrie a.c. Le mulțumim tuturor celorlalți candidați: Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Monica Macovei, Teodor Meleșcanu și Elena Udrea care au răspuns invitației IPP, sub rezerva participării tuturor candidaților vizați de formatul dezbaterii propuse de IPP.

Având în vedere că organizarea unui asemenea eveniment excepțional implică un efort logistic consistent din partea organizatorilor, dar și un efort de sincronizare a agendelor de campanie ale candidaților vizați, îi solicităm public candidatului Victor Ponta să formuleze un răspuns ferm invitației IPP până duminică, 26 octombrie a.c.”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.