Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta e KAMIKAZE! S-a detonat la TVR 1: 'Dacă voiam, îl dădeam în gât pe Dragnea. Şi el ştie despre mine, şi eu despre el!'

ponta dragnea

Victor Ponta a făcut declarații extrem de grave la TVR 1! Fostul premier lasă să se înțeleagă că știe lucruri compromițătoare despre Liviu Dragnea. Însă, tot Ponta se transformă în kamikaze și recunoaște că și Dragnea știe despre el.

Ponta a fost, luni, la DNA, unde a fost audiat aproape 4 ore, într-un dosar în care se anchetează modul în care s-a făcut trecerea lacului Belina, din Teleorman, pe când era premier, la firma Tel Drum. Victor Ponta a confirmat că și Sorin Grindeanu a fost audiat în același dosar, la fel ca Ludovic Orban.

Citește și: Replici dure între jurnalistul Dan Tapalagă și adjunctul lui Coldea: ‘…ieșiți în față ca un bărbat și spuneți: Cum era pe canapeaua lui Coldea?’

”Nu am fost să îl dau în gât că, dacă voiam, o făceam. Şi el ştie despre mine şi eu despre el. Am stat cinci ani împreună. Dragnea e trist că aşa e natura lui. Stă prea mult cu Codrin. Eu m-am dus la DNA să mă apăr, nu să denunţ pe cineva. Dragnea e trist, dar mie mi se rupe sufletul.

Eu cred că Dragnea e încă foarte util sistemului. Se duce la o emisiune, îşi arată colţii, şi atât. Dragnea m-a minţit urât rău. În politică, eu sunt foarte raţional. De când a preluat puterea, e iraţional.

Citește și: Scandal în sistemul medical: Statul vrea să introducă 9 medicamente noi pe lista de compensate și gratuite, dar nu are bani să le acopere

Şi Sorin Grindeanu a fost întrebat în acelaşi dosar ca şi eu.  Grindeanu şi cu mine suntem singurii oameni care avem SPP. Dacă eu spuneam că nu am fost la Belina, scoteau hârtia şi eram martor mincinos. Eu sunt convins că procurorul, înainte să mă cheme pe Grindeanu şi pe mine, avea la dosar hârtia de la SPP. dacă spuneam că nu am fost, ne băgau la mărturie mincinoasă.

Dragnea m-a băgat în lac. Eu şi Grindeanu credeam că mergem la Consiliul Judeţean.

Să treacă de la minister la Consiliul Judeţean nu e abuz în serviciu al unui ministru.

Citește și: Inedit! Ce țară se opune intrării României în Schengen și din ce motiv

Eu nu vreau să îl văd pe Dragnea dat jos cu ajutorul dosarelor. Să fie ca mine. Aş vrea să îi văd pe cei din PSD că spun că nu îl vor şi să îl dea jos. Cei din cercul lui nr. 1 îl pupă acum pe Daddy, dar îl aşteaptă.

Mie mi-au făcut dosar în 2015 ca să plec din funcţie. Mie mi s-a făcut dosar pentru ceva din 2007 când nu eram nimic, eram doar avocat.

Nu m-am intersectat cu Ludovic Orban acolo.”, a declarat Victor Ponta.

Citește și: Imagini ce vor revolta milioane de români! Ce gigant are la vânzare ouă expirate, vopsite, cu data de expirare schimbată

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.