Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta e misterios: Cum îl ajută Klaus Iohannis pe Traian Băsescu să revină în politică

ponta basescu

Traian Băsescu l-a numit naiv pe Victor Ponta pentru că fostul premier e de partea lui Recep Tayyip Erdogan în cazul loviturii de stat din Turcia. Fostul președinte consideră că Ponta va reveni în politica mare după ce-și va rezolva probleme de justiție, dar i-a aruncat și câteva exemple de probleme economice pe care cel care a condus Guvernul în ultima parte a celui de-al doilea mandat al său nu le-a rezolvat. Băsescu a vorbit despre autostrăzile neterminate, dar și despre faptul că guvernului de tehnocrați i se poate reproșa ceva tocmai din cauza lui Ponta.

Fostul șef PSD nu a ratat ocazia și i-a răspuns. Pe lângă datele legate de autostrăzi, Ponta face și o afirmație cel puțin interesantă: el consideră că Traian Băsescu va avea un viitor în politică datorită lui Klaus Iohannis.

Citește și: Război total între Traian Băsescu și Victor Ponta: 'E un naiv'

”Cand Basescu spune ca sunt naiv are , poate, ceva dreptate! Am inca multe de invatat in viata ( in special din greselile mele)! Cu siguranta perioada dupa Noiembrie 2015 , cand vad cum se comporta fata de mine oameni pe care i-am ajutat enorm si pe care ii consideram prieteni, o sa ma vindece de "naivitate" pentru viitor!

Cand insa vrea ( cam lingusitor ) sa se puna bine cu Guvernul de Tehnocrati spunand ca nu au ce sa faca in infrastructura rutiera din cauza Guvernului anterior - Basescu minte de ingheata apele ( daca nu cumva are goluri de memorie)!

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

- in primul rand "bravul" Guvern PDL ( azi PNL) pe care il lauda Basescu a facut un asemenea dezastru in contractele de autostrazi incat nu doar ca nu a facut niciun kilometru, dar au si obligat Comisia Europeana sa suspende Programul Operational de Transport ( pe care l-am deblocat dupa eforturi uriase in 2013 in mandatul Ministrului Fenechiu care drept rasplata a fost bagat la inchisoare)!

- tot bravul Guvern PDL ( azi PNL) laudat de Basescu a licitat Nadlac-ARad cu Romstrade ( unde a fost arestat ulterior Iordache si am fost obligati sa reziliem contractul si sa licitam din nou) / si a licitat si a semnat cu Salini - Impregilio Italia acel lot din Austostrada Sibiu - Orastie care s-a surpat in 2015 si toata Propaganda a sarit pe mine ( desi nu aveam nicio alta vina decat ca a fost finalizata in 2014)!

Citește și: Ea e femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume: Fiecare cântărește aproape 30 de kg / VIDEO

- si tot Guvernul Basescu - Boc - PDL ( azi PNL) si-a batut pur si simplu de MasterPlanul de Transport , absolut necesar pentru absorbtia de fonduri europene / am realizat si finalizat noi Master Planul de Transport fiind aprobat de Comisia Europeana in Iunie 2015 ( si acum blocat de Guvernul de Tehnocrati)!

Cu tot sabotajul si opozitia feroce a Presedintelui Basescu ( care ar fi trebuit de fapt sa sprijine realizarea de autostrazi, dar care inca din 1999 cand era el Ministru al Transporturilor a fost cel mai mare adversar) in 2012-2015 am finalizat si contractat cel mai mare numar de kilometri de autostrazi! Pe cifre :

Citește și: Doi iubiți din Dâmbovița au pus două tinere de 16 ani să facă videochat: Detalii incredibile din caz

Finalizat si dat in exploatare A2 Bucuresti - Ploiesti , A3 Bucuresti - Constanta si A1 Sibiu - Deva

Licitat, contractat si in executie ( sau finalizat) :

1. A1 Nadlac - Arad / 38 kilometri / loturile 1 si 2 reziliate ( din cauza dosar penal Romstrade) relicitate si semnate contractele incepand cu 2013 ( lotul 1 ) si lotul 2 ( 2014)

2. A1 Lugoj - Deva 72 Km, finalizat licitatia in august 2013 , ordin incepere lucrari in Noiembrie 2013

3. A3 Campia Turzii - Targu Mures 52 km contracte semnate in iulie 2014

4. A3 Nadaselu - Mihaiesti 17 km si Suplacu De Barcau - Bors 64 km semnate contracte in mai 2015

Citește și: Tinder s-a schimbat: Ce s-a introdus nou în aplicație

5. A10 Sebes - Turda 70 km semnat contract in decembrie 2013

6. Autostrada Comarnic - Brasov , negociata si gata de semnare in 2014 , ( urmand a fi finalizat in 2017) a fost sabotata cu ticalosie de Basescu / atunci cand a afirmat in public de la Cotroceni ca are date privind fapte de coruptie legate de acest contract , evident o noua megaminciuna marca "Basescu" - iar Vinci/ Strabag/Aktor ( trei din cele mai mari si serioase firme europene de infrastructura) au anuntat ca amana orice decizie pana dupa ce Basescu isi incheie mandatul

Total kilometrii licitati si contractati pentru executie doar in 2012-2015 = 313 / valoare 1,4 miliarde euro /// total kilometrii licitati si contractati in 2016 = ZERO / valoare = ZERO euro !!!

Citeşte şi: Adrian Năstase, dezvăluiri despre viitorul său: 'Nu mai vreau să fac o greşeală'

Domnule Basescu / si eu cred ca aveti viitor in politica, va ajuta foarte tare prestatia actualui Presedinte / dar pana sa fiti dvs cel mai bun Prim Ministru ( mai bun decat Ciolos sau Boc e foarte posibil si realizabil) mai cititi niste cifre!”, a scris Victor Ponta pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.