Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta și-a desenat o țintă pe spate: mesajul care trebuia evitat

ponta guvern sedinta

Premierul Victor Ponta și-a desenat singur o țintă pe spate și i-a invitat pe cei din opoziție să tragă. Ponta a spus că PSD este interesat ca pădurile României să nu mai fie tăiate, uitând însă că din PSD vine un dosar de proporții pe tema retrocedărilor ilegale de păduri.

Foștii deputați PSD, Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam au fost arestați în acest dosar, în care este vizat și socrul premierului, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

”Săptămâna viitoare trebuie să ne luptăm să trecem Codul Silvic, ca să nu se mai taie pădurile de către tot felul de firme din străinătate, protejate de lobby-uri din ‪#‎România‬.

Sunt convins că toți parlamentarii noștri vor fi de partea bună și vor vota pentru binele pădurilor și, de fapt, pentru binele românilor”, scrie Victor Ponta.

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi, nu ratează ținta desenată de Victor Ponta și îl taxează pentru declarația referitoare la jaful din codri României.

„Frustrat de observatiile institutionale firesti ale lui Klaus Iohannis la adresa guvernului său, a modului haotic în care a fost implementat cardul de sănătate şi a lipsei de civilizatie si educatie in materie de politica externa, Victor Ponta nu a avut onoarea sau curajul de a răspunde direct acuzaţiilor preşedintelui şi şi-a pus subordonaţii pe linie de partid să facă acest lucru. Pe de o parte pot să înţeleg acest lucru: după ce ai fost îngenuncheat în alegerile prezidenţiale, după o campanie de o aroganţă, abundenta si agresivitate fara precedent, e dificil să îi dai o replică invingatorului si presedintelui tau. Prin urmare, aşa cum în campanie comunicatorii partidului trebuiau să spună că Iohannis nu e un bun familist pentru că nu are copii şi, oricum, a vândut străinilor copii românii şi acum vinde Ardealul, ca nu e bun de preşedinte pentru că nu e ortodox si asa mai departe, PSD nu a avut acum o idee mai bună decât să revină la retorica necivilizata din campania pentru prezidenţiale”.

Deputatul PNL a punctat că, in logica PSD, probabil Iohannis ar trebui să ia exemplu de la Viorel Hrebenciuc sau Ilie Sârbu, buni români care au încercat să intre în mod ilegal în posesia unor suprafeţe imense de păduri:

„L-am auzit pe ministrul Mediului referindu-se la faptul că şeful statului nu a fost de acord cu Codul Silvic în forma elaborată de Parlament şi a cerut reexaminarea, spunând că preşedintele Iohannis nu e de partea românilor. Sigur, Viorel Hrebenciuc sau Ilie Sârbu, în timp ce încercau să intre în mod ilegal în posesia unor hectare nemarginite de paduri erau buni români şi aveau în vedere doar interesul României. A fost Ponta de partea romanilor cand a şters datorii de 400 de milioane de dolari de la Rompetrol fara nicio justificare rezonabila. Aceste neobrăzări, care în state cu o tradiţie democratică mai veche ar duce la demisii, îi vor conduce pe PSD-işti la acelaşi rezultat din 16 noiembrie: înfrângere pe toată linia.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.