Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta și-a ieșit din fire: 'Amice, esti idiot?!?'

Că între miniștrii lui Dacian Cioloș și Victor Ponta nu e deloc respect e deja arhicunoscut, dar că atacurile pot ajunge la ironii și amenințări cu DNA e o premieră pentru un Guvern de tehnocrați. Oamenii puși de Cioloș să conducă România par să fie mai interesați de meciurile personale, decât de performanța guvernamentală. Cristian Ghinea e ministrul care a devenit tot mai vocal în ultimele zile, depășindu-o chiar și pe celebra, de pe acum, Raluca Prună. Ghinea s-a lăudat că a reușit să atragă 57 de milioane de euro fonduri europene, iar Victor Ponta l-a taxat într-un comentariu pe Facebook. Ghinea a spus că a oprit dezvoltarea sistemelor informatice ale MFE si ale autoritatilor de management de teamă că anumite firme vor frauda licitațiile, iar aceste operațiuni vor fi derulate doar cu STS. Ponta și-a ieșit din fire și l-a numit idiot pe ministrul care l-a acuzat de fapte penale într-o scrisoare deschisă.

Citește detaliile aici: INSOLIT STS intervine în absorbția de fonduri europene. Anunțul ministrului

”Scuzati expresia necolocviala - dar o idiotenie mai mare nu am auzit niciodata!!! Scoala de gandire "Macovei" in actiunea guvernamentala!!!

Deci nu facem sisteme informatice ( pierzand miliarde de euro bani europeni) de frica sa nu fraudeze licitatiile firmele de IT ?!?!

Pai atunci sa nu mai mergem cu genti sau portofele la noi pe strada sa nu le fure un hot? Sa nu mai producem si vindem benzina ca sa nu se intepe cineva in conducta?!? Sa nu mai construim spitale sa nu sterpeleasca cineva caramizile sau sacii de ciment?!? Sa nu mai aiba bancile bani cash ca sa nu fie vreun jaf armat?

Citește și: A fost publicat primul rezultat ADN al presupusului fiu al lui Prince

Pai nu tu faci licitatia, nu esti in stare sa o faci bine sa nu fie fraudata???Daca e ceva ilegal nu ai DNA sa ii prinda pe aia?!? Daca toate firmele de IT din Romania fraudeaza licitatii de ce vor sa lucreze cu ei toate multinationalele ?!?

Amice, esti idiot?!?”, e mesajul dur al lui Victor Ponta.

Citește și: Încă un SECRET s-a aflat: Detaliile neștiute despre Obama, Putin și Merkel

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.