Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta își 'toarnă' colegii din PSD: 'Ei nu pot să spună, dar eu pot'

gov.ro
ponta

Fostul preşedinte al PSD, Victor Ponta, a menţionat, vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Reşiţa, că îi susţine "cu toată convingerea" pe candidaţii social-democraţi din Caraş-Severin, despre care crede "cu tărie" că vor câştiga alegerile locale.

"Am vrut să vin în mod special la Reşiţa. Aici sunt oameni cu care mă cunosc de foarte mulţi ani, cu care am fost împreună şi când am câştigat şi când am pierdut. Cred cu tărie că pe 5 iunie, şi în Reşiţa, dar şi celelalte localităţi din judeţul Caraş-Severin, candidaţii PSD, pe care îi susţin cu toată convingerea, vor câştiga. Mai cred şi că, în toamnă, la alegerile parlamentare vom putea să obţinem, din nou, sprijinul oamenilor, aşa cum l-am obţinut în 2012. În 2012 am luat ţara într-o criză gravă, am arătat că putem să fim şi prima ţară cu creştere economică din Europa, că sunt bani şi de pensii şi de salarii şi fonduri europene. În ultimele şase luni am vrut să vedem şi cum e cu ceilalţi, cu guvernul lor, iar rezultatele le vedem cu toţii, aşa încât, cred că soluţia pentru România este ca noi trebuie să avem iarăşi o majoritate şi un Guvern PSD - ALDE - UNPR, care să repare, dacă se mai poate, ce se strică în 2016", a spus Victor Ponta.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

Fostul premier a susţinut că diferenţa între actualul şi fostul guvern este una "uriaşă", având în vedere că, în acest an, atragerea de fonduri europene este "egală cu zero", agricultura "la fel", iar investiţiile sunt la 40% faţă de ceea ce a făcut Guvernul PSD - UNPR - ALDE.

Victor Ponta a menţionat, totodată, că imediat după alegerile locale din iunie, PSD va începe pregătirile pentru parlamentare, scrie agerpres.ro.

Citește și: După X Factor urmează SexFactor: Noul talent-show porno lansat de americani / VIDEO

"Ceilalţi poate nu pot să o spună, dar eu pot. PSD vrea să se alieze cu ALDE şi UNPR, după alegerile parlamentare din toamnă, şi să reia lucrurile de acolo de unde le-am lăsat în 2015, inclusiv să-i sprijine pe aleşii noştri locali", a afirmat fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.