Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta iese la ATAC: 'Prima dată v-a păcălit, rușinea lui, acum e rușinea voastră'

ponta stiripesurse

Victor Ponta și-a făcut o țintă din președinți. În general, președinți de țară: Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Uneori, și președinți de partid: Alina Gorghiu. După ce Băsescu nu mai e la Cotroceni, iar Gorghiu a renunțat la șefia PNL după eșecul din alegeri, Ponta iese la atac la singura țintă rămasă în picioare. Iohannis este acuzat că îi păcălește pe români cu criteriile sale de integritate.

Așa a făcut președintele când a refuzat ca liderii PSD și ALDE să fie chemați la ceremoniile de 1 Decembrie, din cauza criteriilor de integritate. Numai că aceleași criterii nu au mai fost valabile când șeful statului s-a întâlnit cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, căruia i-ar fi propus, zic anumite zvonuri, fie șefia PNL, fie funcția de premier. Totul, după ce Tăriceanu a refuzat consultările de la Cotroceni la care a fost invitat imediat după alegeri.

Citește și: STUDIU despre creier: Dormim și când suntem treji

”Chiar ati crezut vreodata ca "integritatea" Domnului Iohannis este adevarata? Dupa ce s-a imbogatit "din meditatii" , a obtinut case cu acte false, a restituit jumatate din Sibiu catre Forumul German si Biserica Evanghelica din care face parte, a vrut sa fie Prim Ministru sustinut de PSD si Dan Voiculescu si a fost primul care a zis ca Basescu a castigat Alegerile din 2009 cand inca nu se numarasera voturile, si-a promovat in functii doar camarila proprie/ dupa ce spune ca toate guvernele sunt slabe mai putin "Guvernul Meu" , ca toti coruptii sunt rai mai putin "coruptii lui" , ca lupta contra plagiatorilor dar ii apara pe "plagiatorii lui"?!?!

Prima data cand v-a pacalit sa fie rusinea lui - a doua oara cand va pacaleste este rusinea voastra!”, e mesajul lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.