Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi dă de lucru Laurei Codruța Kovesi: Ludovic Orban e principalul vizat

Victor Ponta îi dă de lucru Laurei Codruța Kovesi! Premierul, prin intermediul Corpului de Control, l-a reclamat pe Ludovic Orban la DNA.

Citește și: Traian Băsescu lovește din nou: Şase lucruri pe care eu nu le cred

Corpul de Control al prim-ministrului va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru încălcarea unor prevederi legale în legătură cu modernizarea drumului naţional "Transalpina" în timpul mandatelor foştilor miniştri liberali Ludovic Orban şi Varujan Vosganian.

Corpul de Control al prim-ministrului a efectuat un control, din dispoziţia lui Victor Ponta, la entităţile publice implicate în iniţierea, elaborarea, avizarea, prezentarea şi adoptarea actelor normative din 2008 referitoare la modernizarea DN 67C, Bengeşti-Sebeş (Transalpina).

În raportul Corpului de Control, publicat marţi, se precizează că pentru acest obiectiv s-a produs o pagubă de 388.725.108,53 lei la bugetul general consolidat al statului prin bugetul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA.

Citește AICI Sinteza Raportului Corpului de Control al primului-ministru privind încălcarea unor prevederi legale la obiectivul de investiții “Transalpina”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.