Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îi face o propunere îndrăzneață lui Klaus Iohannis:'Aș vrea să merg cu el, are gusturi'

iohannis ponta cotroceni

Victor Ponta îi face o propunere îndrăzneață lui Klaus Iohannis! Ar vrea să facă împreună concediile. Motivul: președintele are gusturi bune în materie de concedii și destinații de vacanță, în opinia fostului premier. Ponta a declarat miercuri, invitat în platoul B1 TV, că în acest moment, România se confruntă cu trei crize: una regională, una financiară și una de leadership.

Ponta a vorbit și despre activitatea sa din ultima perioadă.

”La alegerile locale m-am implicat pentru că m-au rugat colegii mei, cam din toată țara, și conducerea partidului. După care mi-am văzut în continuare din rolul meu, un pic mai retras din prima linie. Sunt mai activ în ultima perioadă, mai mult am fost în regiune, în Serbia, în Bulgaria, în Moldova. Impresia mea este că, pentru prima dată, cel puțin de când fac eu politică, se întâlnesc trei zone de furtună în același loc”, a declarat Ponta.

Citește și: Judecătorul care a dispus arestarea și extrădarea româncei Anamaria Nedelcu în Canada a fost eliberat din funcție de Klaus Iohannis

Fostul premier a precizat că este îngrijorat de aceste ”zone de furtună”.

”În primul rând, o furtuna regională. Ce s-a întâmplat în Turcia. Serbia, unde îl cunosc foarte bine pe premier, dar Putin are 80% în sondaje în Serbia. Moldova, am aflat acum câteva zile că s-a bătut palma, în sensul în care noi nu prea suntem pe acolo, să ne vedem de treaba noastră că suntem mici.

A doua criză, rectificarea bugetară. La următorul buget, România trebuie să ia niște decizii.

A treia criză. E o lipsă de leadership. Nimeni nu conduce de fapt România. Klaus Iohannis nu a scos un cuvânt despre Moldova, nu ne-a zis ce facem cu refugiații. Aș vrea să merg cu domnia sa în vacanță că are gusturi bune. Și mie îmi place Miami, Spania. O criză regională, o criză importantă legată de buget și de bani și o criză totală de leadership. Sigur că sunt îngrijorat. Criza regională nu e a noastră, dar nici nu jucăm niciun rol. Viitoarea criză economică e vina noastră pentru că trebuie să te ocupi zi de zi. Partea de leadership, cei mai multi sunt toată ziua pe la DNA sau tribunal, cei care nu sunt tac, că sa nu ajungă și ei acolo și domnul Iohannis e în vacanță”, a explicat Victor Ponta.

Citește și: Viktor Orban o felicită pe Simona Pop, medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio: Sportiva vrea cetățenia maghiară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.