Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta îl atacă dur la Liviu Dragnea: Dezvăluiri din culisele disputei șefului PSD cu Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Fostul premier, Victor Ponta, lansează un nou atac extrem de dur la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. Ponta critică în termeni extrem de duri guvernul lui Mihai Tudose, dar îl crede principal vinovat tocmai pe Dragnea.

Citește și: Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac

"Anul ăsta a fost o cascadă de aberaţii pe care nu le înţelege nimeni. O dată pe lună inventezi câte o prostie. TVA Split, taxa de solidaritate, taxa pe gospodărie. Vine ministrul Finanţelor, îl contrazice premierul, apoi şeful de partid. Premierul trebuie să fie şi şeful partidului, altfel nu merge.

Citește și: Extrem de INTERESANT! Ce salariu va avea, de fapt, Sorin Grindeanu ca șef al ANCOM

În Teleorman toată lumea lucrează la stat că şi TelDrum e ca la stat. România nu se conduce ca la Teleorman. Uitaţi-vă la calitatea celor promovaţi. Câţi din Guvern ştiu engleză? Nu e ok? Cum să te duci la Consiliul European şi să nu ştii engleză? Aici singurul criteriu e să vrea Dragnea să te pună ministru. Nu funcţionează mereu hai să mai dăm o funcţie că îl ştie pe Dragnea", a spus Ponta la TVR.

Fostul premier a vorbit şi despre scandalul dintre Mihai Tudose şi Liviu Dragnea. " Asta e a fost problema, Sevil Shhaideh că nu ascultă de premier ci de Dragnea. Cuc alerga între Dragnea şi Tudose. Nu era bun, dar e strălucitor pe lângă ăsta de a venit acum. Stănescu e baron de Olt. Ce să vorbească el cu cei din Comisia Europeană? Păi ăla de la Relaţia cu Parlamentul nu mai e penal? Nu ştiu de ce a rămas Viorel Ilie. Tudose a spus că nu poate să fie papiţoi. A fost o revoltă a lui Tudose. Dragnea avea trei oameni cu care guverna. Busuioc promovat la Curtea de Conturi. Nu aş putea să fiu şi eu sacrificat 9 ani într-o asemenea funcţie?

Citeşte şi: Mutare INTERESANTĂ a lui Liviu Dragnea: Ce vrea să își deschidă chiar în București, deși mai are două în Alexandria

Cei care au venit sunt tot ai lui Dragnea. La pauză avea 3-0 Tudose, la final, 4-3 pentru Dragnea. Noi terminăm anul cu 0 lei la fonduri europene. O să plângeţi după Cuc. Vine Dragnea şi întreabă care nu mă trădează mă, care nu îmi bagă cuţitul în spate. Îşi păzeşte spatele să vadă dacă vine un alt Dragnea să îl facă pe la spate", a mai spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.