Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta 'îl torpilează' pe Liviu Dragnea: 'S-a spălat pe mâini ca Pilat din Pont'

ponta dragnea oprea

Războiul rece dintre fostul premier, Victor Ponta şi şeful PSD, Liviu Dragnea continuă. În direct la România TV, Ponta 'l-a torpilat' pe liderul Camerei Deputaţilor. Tema: celebrul pact de coabitare cu Traian Băsescu la care ar fi avut sau nu contribuţie şi Dragnea. Ponta a vorbit şi despre eventuala sa plecare din PSD.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu intervine în scandalul Liviu Dragnea-Victor Ponta: 'Nu sunt responsabil'

"Eu m-am oprit nu că nu aş avea ce să spun. Dragnea s-a spălat pe mâini ca Pilat din Pont, dar îl înţeleg, e şef de partid. Eu susţin guvernul actual şi alianţa PSD-ALDE. Am o problemă cu domnul Dragnea, dar asta e problema noastră. Important este să trecem cu bine de 2017 şi 2018. Eu nu am venit din alt partid la PSD, vreau să îmi închei cariera ca un fotbalist la aceeaşi echipă. Antrenorul nu că m-a trimis în tribună, dar nici nu m-a primit pe stadion.", a spus Ponta la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla cu Laura Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr: Anunţul lui Sorin Grindeanu

Seria înţepăturilor şi ironiilor la adresa lui Dragnea a continuat. "Eu am jucat tenis cu Dragnea, cu Coldea nu. El nu juca cu noi. Dacă vin la ziua dvs la restaurant nu mă apuc să vorbesc la TV. Eu cu Pescariu sunt prieten de 30 de ani. Nu au fost Coldea şi Maior la Pescariu niciodată. Nu am jucat niciodată până în 2015 tenis fără Liviu Dragnea. pe urmă nu m-a mai chemat. Nu s-a întâmplat nimic la Pescariu la tenis. Cel mai bun la tenis era unul care e lider pe la PNL. Cu Tăriceanu şi Daniel Constantin vorbim oricând, cu Dragnea, nu. Nu e însă sfârşitul lumii. Poate mă caută la următoarele alegeri. Dacă avem campanie în 2019, poate mă cheamă atunci. Cine mă întreabă, îi ajut cu tot ce pot.", a spus Ponta la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

Ponta a dezvăluit de ce nu era în România în zilele în care Piaţa Victoriei, dar şi toată ţara era paralizată de proteste. "Eu eram la golf că eram nervos. Nu ai cum să câştigi 45% şi să ai după trei săptămâni lumea în stradă. Acum parcă nu se mai zdruncină aşa de tare avionul după ce am ţipat eu din spate. Tudorel Toader e bine ce face deocamdată. Mai departe, să îl laşi să facă el ce vrea nu e ok. Poate să fie unul din oamenii, dar nu singurul care să pună lucrurile în ordine. Să îl susţină toată lumea din PSD ALDE că singur nu va reuşi.", a mai spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.