Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Nu ne spune nouă DNA-ul ce să facem

ponta kovesi

Procurorii DNA sunt puși la zid de premierul Victor Ponta! Totul a pornit după ultimul dosar în care anchetatorii îi urmăresc penal pe social-democrații Viorel Hrebenciuc și Dan Șova. Hrebenciuc a cerut sprijin pentru legea amnistiei din partea lui Șova care urma să intervină pe lângă ministrul Justiției. În schimb, Șova urma să primească sprijin pentru câștigarea șefiei PSD.

Ponta consideră că ceea ce a făcut Șova, anume să ceară sprijin pentru a ajuns președintele PSD, este perfect legal și le dă o palmă grea procurorilor.

”Vreau să vă spun un lucru: eu cred că nici pe vremea comuniştilor nu te arestau procurorii dacă voiai să fii şef la partid. Deci, ce se întâmplă într-un partid, într-o democraţie, este de a se alege de către acei membri. Să-ţi facă cineva dosar penal..? Păi ce? O să numească DNA şef la partide? Asta este culmea! Evident că, dacă cineva încalcă legea, răspunde, dacă nu, însă, trăim în Europa, trăim într-o ţară liberă şi nu ne spune DNA pe cine să alegem şef la vreun partid, nici la PSD, nici la PNL, nici la PC…aşa încât cred că trebuie să rămânem în limitele Constituţiei şi ale democraţiei"”, le-a atras atenția Ponta procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.