Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta intră la rupere împotriva lui Dragnea: el doar cumpără sau intimidează oameni

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Fostul premier și lider PSD, Victor Ponta, susține că Liviu Dragnea nu mai convinge pe nimeni, el doar cumăpără sau intimidează oameni. În context, Ponta a spus că a venit la Parlament pentru a-l vota pe Sorin Grindeanu la șefia ANCOM, însă nu a dorit să precizeze dacă Grindeanu este unul dintre oamenii cumpărați de Liviu Dragnea sau nu.

”Astăzi, eu am venit să fiu consecvent, să fiu serios, spre deosebire de mulți dintre cei din sală. Îl votez pe Sorin Grindeanu pentru funcția de la ANCOM, l-am votat și pentru funcția de prim-ministru, am votat și împotriva moțiunii de cenzură. Sigur că îmi pare rău și îmi e greu să mă uit în ochii colegilor mei de la PSD, care acum trei luni au votat să-l dea jos pentru că e securist, că e cârpă, că trădător, cum zicea domnul Dragnea și acum, după trei luni, au descoperit că nu mai este nici securist, nici trădător, nici nimic și e bun de președinte la ANCOM. Chiar e bun de președinte la ANCOM și eu îl votez cu convingere, dar totuși nu se poate să ne batem joc de oameni în felul ăsta și nu se poate ca după ce acum trei luni spuneai altceva. Să-l văd și eu pe domnul Dragnea cum votează, după ce acum trei luni, tot aici în sală spunea că Grindeanu e securist, trădător.

Domnul Dragnea de mult nu mai convinge pe nimeni. Domnul Dragnea cumpără oameni sau intimidează oameni. Eu sunt foarte liniștit de faptul că nici nu m-a cumpărat, nici nu m-a intimidat”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat de jurnaliști dacă pe Sorin Grindeanu a reușit să-l cumpere Liviu Dragnea, Victor Ponta a evitat un răspuns: ”Aveți voi ce aveți cu domnul Grindeanu. Eu îl votez”, a spus fostul premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.