Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, ironie MAXIMĂ pentru Klaus Iohannis: prima CIOCNIRE cu președintele

iohannis ponta rtv.net

Premierul Victor Ponta a ieșit la atac și lansează o ironie la adresa președintelui Klaus Iohannis. Ponta i-a transmis acestuia că în democrația impusă de el, nu se mai face ca la dictatorul Băsescu și va cere ca la SIE să fie un om care să nu aparțină familiei PNL.

”Am discutat despre renunțarea la ipocrizie. Anul trecut am auzit mereu: să nu ia PSD toată puterea, motiv pentru care am spus că dacă ajung președinte era domnul Tăriceanu prim-ministru. Acum nu mai e valabil. Acum toate numirile se fac de la PNL, ceea ce nu cred că este corect. Un echilibru trebuie păstrat. Fiind vorba de persoana domnului Hellvig, alături de care am lucrat în momente dificile în USL și am lucrat bine, îl vom vota.

Ca principiu trebuie să discutăm dacă toate instituțiile importante din România trebuie să fie conduse doar de persoane care aparțin aceleași forțe politice (...) Nu cred că la SIE președintele Iohannis va numi un social-democrat, să nu ne facem iluzii. Așa a făcut dictatorul Băsescu, acum când e democrație nu se va numi de la opoziție, dar să discutăm pentru crearea unui echilibru, asta cred că se poate”, a declarat Victor Ponta.

”Când am discutat despre acest principiu, era vorba ca șefii de Servicii să fie numiți din partea partidului care este în opoziție cu președintele, că mâine am înțeles că avem altă majoritate”, a explicat Victor Ponta, lăsând foarte clar de înțeles că și-ar dori ca noul șef SIE să fie cineva din zona de influență a PSD.

Întrebat de ce s-a amânat votul pentru directorul SRI, Ponta a explicat că totul s-a datorat nesimțirii lui Ludovic Orban.

Cred că lipsa de bun simț și obrăznicia domnului Orban a fost principalul factor care a dus la amânarea votului. Ceilalți colegi ai mei au spus: stai așa, că nu suntem sclavii pe plantație ai lui Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.