Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta joacă la RUPERE: Își depune DEMISIA în alb din PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Parlament Victor Ponta Camera Deputatilor

Fostul lider al PSD și premier, Victor Ponta, a anunțat că își scrie demisia în alb din PSD, iar atunci când se mai enervează Liviu Dragnea o poate accesa.

UPDATE - REPLICA LUI LIVIU DRAGNEA

SURSE - Începe epurarea: Dragnea și Tăriceanu dau startul la marea împărțeală

”Eu intenționez în continuare un singur lucru, în mod special: să îmi spun opinia. Spre exemplu, să spun că pierdem timpul cu discuția asta despre Europa pentru că domnul Iohannis va vota cum zice Germania (...) De asemenea, vreau să spun ce cred despre partea economică. Eu nu cred că poți susține măsuri sociale, dacă nu merge economia, Am mărit și eu ceva salarii la viața mea, ca să zic așa. Toți vrem să mărim salariile și eu îmi doresc un salar mai mare, dar problema este să avem de unde plăti acele salarii. Eu sper ca Guvernul PSD și guvernul Grindeanu să aibă succes cum am avut noi, să aibă bani de pensii și salarii. Deocamdată, dați-mi voie să fiu speriat! Măririle se poate face, trebuie să ai și bani să le faci.

Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de aceea o să-i trimit domnului Dragnea, știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid. Îi trimit domnului Dragnea demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare, o semnează. Nu pot la vârsta asta să mai tac din gură despre lucruri pe care le-am văzut, pe care le știu. Susțin în continuare guvernul Grindeanu, îndemn în continuare oamenii să voteze PSD, cum am făcut și anul trecut. Nu conspir cu nimeni și m-au amuzat foarte poveștile astea care îi plac foarte tare lui Liviu. Ultima dată când am vorbit la telefon cu domnul Dragnea a fost anul trecut în decembrie, când el credea că mă întâlnesc cu Bănicioiu, cu Teodorovici ca să conspirăm. M-am filmat cu telefonul și i-am arătat că sunt la 3000 de kilometri, iar apoi i-am zis să nu mai creadă toți nebunii”, a declarat Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.