Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 'Julien ajunge la închisoare'

ponta ciolos

Premierul Dacian Cioloş a afirmat marţi că mama sa i-a pus prenumele Julien fiind inspirată de personajul Julien Sorel din cartea "Roşu şi negru" de Stendhal, şeful Guvernului adăugând însă că este mai senzaţională ideea potrivit căreia ar fi "vândut" francezilor.

Victor Ponta speculează momentul și anunță că dacă e să se ia după ce pățește personajul Julien Sorel în cartea lui Stendhal, atunci pe Cioloș nu-l așteaptă zile bune.

”Domnul Julien Ciolos ne-a marturisit ca este foarte mandru de numele sau frantuzesc pentru ca a fost inspirat de JULIEN SOREL - personajul principal din romanul lui Stendhal "Rosu si Negru"!

Pentru ca si mama mea m-a pus ( si bine a facut) sa citesc literatura universala (si pentru ca am memoria buna) am mers sa verific daca ce imi aminteam eu despre personajul Julien Sorel i se potriveste lui Julien Ciolos - si am constatat ca da, chiar foarte tare !

Aveti mai jos ce spune Wikipedia: "incercarile unui tanar de a-si depasi conditia sociala printr-o combinatie de talent, munca, deceptie si ipocrizie, doar pentru a se trezi tradat de propria pasiune"

Pentru ca tinerii "frumosi si liberi" sau militantii PNL-isti sigur nu gasesc romanul lui Stendhal pe Facebook si nici nu il pot citi pe Hotnews le spun eu finalul - Julien ajunge la inchisoare (ca aveau si pe atunci in Franta tot un fel de DNA )! Va rog nu ma puneti sa va povestesc si capitolul in care are o aventura cu sotia primului sau protector ( Monsieur de Renal) ca deja intram in necazuri prea mari!

Ma rog - paralela facuta de Dl Julien Ciolos nu pare prea inspirata - acum insa se putea mai rau - daca citea mama sa "Fratii Jderi" sau ( Doamne Fereste) "Fratii Karamazov" cum il strigam pe Premierul nostru cel emanat din flacarile de la "Colectiv"?!?” e mesajul lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.