Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta lansează un SCENARIU NEGRU: 'Poate Kovesi îl cheamă pe Augustin Lazăr la audieri'

Nasul.TV
kovesi augustin lazar

Fostul premier, Victor Ponta, intervine în scandalul alegerilor prezidenţiale din 2009. Actualul deputat râde de procurorul general, Augustin Lazăr care a anunţat că Parchetul a început o anchetă în privinţa întâlnirii dintre şefii instituţiilor de forţă din casa lui Gabriel Oprea. Ponta l-a avertizat în direct la RTV pe Lazăr. Chiar procurorul general ar putea avea dosar făcut de Laura Codruţa Kovesi la DNA.

Citește și: OBSEDATĂ O tânără fotomodel s-a operat pentru a semăna cu un personaj de desene animate / VIDEO

"Aveţi încredere că domnul Lazăr o cheamă pe Kovesi la audieri? Poate invers. Procurorii nu pot fi chemaţi în parlament să spună despre dosaele pe care le-a făcut. Nu-l poate chema pe Negulescu să îl întrebe cum a fabricat dosare? Poate însă chema orice om din ţara asta la audieri.", a tunat Ponta.

Citește și: DESCOPERIRE ISTORICĂ: Savanții spun că au aflat cauzele sclerozei multiple

Şi asta nu e tot. Fostul premier a anunţat că ancheta parlamentară nu are nicio legătură cu cea declanşată de Parchet. Mai mult, Ponta îl acuză pe Lazăr că va îngropa dosarul. "Pot merge în paralel cele două anchete. Parlamentul va răspunde cu o şmecherie la şmecheria lui Lazăr. Va spune că va ancheta altceva. E o chestiune politică faptul că la Gabriel Oprea a fost cineva la o masă. Ne uităm la ce a mai făcut domnul Lazăr în ultima perioadă. A făcut Sebastian Ghiţă unele dezvăluiri, dosarul l-a îngropat Lazăr.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Sunt două feluri de procurori. Unul care îşi face treaba şi unul care îngroapă dosarele. Augustin Lazăr e unul care le îngroapă. E normal ca parlamentul să cerceteze. E ridicol ce face procurorul general al României. Să ne aducem aminte cum a ajuns Lazăr procurorul general. Fostul procuror a avut un dosar de care acum nu se mai aude nimic. Alegerile din 2009 nu se mai refac. Dacă tot a pornit această furtună, Parlamentul să vadă ce s-a întâmplat. Nu era nicio grabă şi acum l-a apucat graba. Nu cred că de mâine audiază.", a anunţat Ponta.

Citeşte şi: S-a aprobat mărirea salariilor primarilor şi viceprimarilor cu 30%

Fostul premier a făcut alte dezvăluiri din noaptea alegerilor din 2009, dar a făcut aluzie şi la cele din 2014, pe care le-a pierdut categoric în faţa lui Klaus Iohannis. "Eu în noaptea din 2009 eram în spatele lui Crin Antonescu. M-am bucurat până dimineaţă. Vreau să ştiu adevărul. Eu am munict mai mult în campania lui Mircea Geoană mai mult decât în a mea. Nu mi-am dorit atât de mult să câştige Geoană atât de mult, dar mi-am dorit să piardă Traian Băsescu. Poate aflăm şi noi ce s-a mai întâmplat la alte alegeri. Poate cine ştie pe unde şi cine s-a mai întâlnit la alegerile din 2014.", a încheiat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.