Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta lovește cu informații pe surse din interiorul PSD/ VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta constantin

Deputatul Victor Ponta, liderul informal al ProRomnânia, lovește cu informații pe surse din interiorul PSD. Victor Ponta susține că există mari probleme cu bugetul pe anul 2018, care este mult întârziat.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Pro România, partidul lui Ponta, susţine DEMITEREA lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

Victor Ponta susține că din informațiile sale, la proiectul de buget pentru 2018 lucrează Sevil Shhaideh și Darius Vâlcov, cei doi nefiind membri ai Guvernului. Vâlcov nu este angajat la Guvern, în timp ce Shhaideh este consilier de stat. Cei doi au în comun faptul că au probleme cu DNA, amândoi trecând prin fața procurorilor.

”Suntem la jumătatea lunii noiembrie și bugetul pentru 2018 nu este ajuns nici măcar la Guvern. Vă mai aduceți aminte cum ne zicea Dragnea că vine cu bugetul în Parlament în octombrie? Sunt la jumătatea lui noiembrie și mai este foarte puțin, doar șase săptămâni (...) Înțeleg că domna Sevil Shhadei și Darius Vâlcov lucrează de zor la buget”, a spus Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.