Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta mărturisește: 'Dacă PSD l-ar fi propus prim ministru, l-aș fi votat cu toată inima'

Inquam Photos / George Calin
Victor Ponta

Cu o zi înaintea consultărilor de la Cotroceni, fostul premier Victor Ponta spune, într-o postare pe Facebook, că dacă Florin Georgescu ar fi fost propunerea PSD pentru funcția de prim ministru, l-ar fi votat „cu toată inima” și consideră că președintele Klaus Iohannis nu ar fi avut niciun motiv să îl respingă. Reacția lui Victor Ponta vine după ce Ecaterina Andronescu a declarat la Antena 3 că a avut o discuție cu Florin Georgescu, iar acesta i-a spus că nu-și dorește să fie premier, având și „ceva probleme de sănătate”.

„Daca Florin Georgescu ar fi fost propus de catre PSD pentru functia de Prim Ministru l-as fi votat cu toata inima si as fi convins inca 50 de parlamentari din afara PSD - ALDE sa o faca / dupa care as fi fost linistit ca economia romaneasca va merge bine, masurile sociale implementate, vom avea din nou competenta profesionala si seriozitate, stabilitate si predictibilitate ; si mai ales as fi fost convins ca Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria - nu din alte birouri. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca Presedintele Iohannis nu ar fi avut niciun motiv sa il respinga - absolut niciunul!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta a subliniat pe Facebook faptul că nu crede că cineva îi va propune în mod serios lui Florin Georgescu această funcție.

„Din pacate nu cred ca cineva ii va propune in mod serios lui Florin Georgescu aceasta functie - si stiu destui care vor rasufla usurati ca el a refuzat din start orice discutie avand acest obiect ! "Prietenii" stiu de ce”, a mai notat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.