Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mesaj de împăcare pentru un om care l-a TRĂDAT într-un moment critic

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta parlament gesturi

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, ține să îi transmită un mesaj cu ocazia zilei de naștere fostului său partener politic, Eugen Teodorovici. Pe lângă mesajul de ”La mulți ani!”, Ponta îl felicită pe Teodorovici că nu s-a asociat cu "Cartelul lui Escobar de la Teleorman".

La moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, Eugen Teodorovici nu a fost în tabăra lui Victor Ponta, așa cum se așteapta toată lumea, ci a virat brusc spre echipa lui Liviu Dragnea. Prin piață se aude că i s-a propus o funcție de ministru, dar în final s-a ales doar cu titulatura de consilier personal al premierului Mihai Tudose. În cele din urmă, Teodorovici a rămas și fără această funcție, după mai multe critici publice aduse lui Liviu Dragnea.

Citește și: Lovitură pe piaţa media: Un apropiat al şefului RCS-RDS cumpără o importantă televiziune generalistă

Citește și: Coreea de Nord se pregăteşte de RĂZBOI împotriva SUA: Anunţul înfricoşător făcut de comunişti

”Cred ca este normal sa ii spun azi "La multi ani" lui Eugen Teodorovici si in public ( in privat am facut-o deja mai devreme)!

Indiferent de faptul ca politica ne duce uneori pe drumuri diferite sunt convins ca pentru viata publica, interesul general si pentru ceea ce a lasat in urma pozitiv "Guvernarea Ponta" prezenta in echipa a lui Eugen a contat foarte mult :

1. Este cel care mi-a spus in 2012 (cand eram doar la 6% absorbtie) ca putem sa incasam in final de la UE peste 80% din fondurile nerambursabile daca facem ce trebuie / l-am considerat exagerat de optimist dar i-am dat tot sprijinul si mi-a depasit orice asteptare - peste 90% in final / peste 15 miliarde de Euro nerambursabili in 4 ani chiar reprezinta ceva pentru Romania

2. A dus la bun sfarsit adoptarea Codului Fiscal din 2015 - o uriasa reforma si cel mai bun Cod pe care Romania il putea avea ( chiar daca acum este "macelarit" in fiecare luna de tot felul incompetenti care nu inteleg ca stabilitatea si predictibilitatea masurilor fiscale este mai importanta decat orice)! Plus ca a fost curajos si a stat langa mine in Septembrie 2015 cand Liviu Dragnea tot negocia si facea inelegeri cu Presedintele Klaus Iohannis cum sa NU se aplice Codul ( oamenii au uitat dar eu nu)!

3. In 2015 Nicu Banicioiu ( pentru Sanatate ) si Sorin Cimpeanu ( pentru Educatie) au cerut o crestere a veniturilor tuturor salariatilor din aceste domenii cu 25 % - Eugen Teodorovici a fost acel Ministru de Finante care in 2015 a spus imediat "DA, se poate, facem, dar sa ne gandim bine si sa ne pregatim bine inainte ca sa fim siguri ca nu ii pacalim pe oameni si ca masura e sustenabila". Si asa am reusit!

Pentru toate aceste realizari comune ii urez si in public toate cele bune lui Eugen si ii multumesc ( si tare ma bucur pentru el ca in final nu s-a asociat cu "Cartelul lui Escobar de la Teleorman" - nu este din acel film si acea lume)”, scrie Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.