Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, mesaj pentru Dacian Cioloș: Ar fi păcat să ne dăm singuri foc la valiză

victor ponta guvern

Guvernul a anunțat că încasările la buget în luna ianuarie din acest an, sub mandatul lui Dacian Cioloș, au fost mai mari decât cele din 2015, când premier era Victor Ponta. Informația a fost prezentată de STIRIPESURSE.RO, făcându-se o comparație între cele două perioade. Titlul l-a deranjat pe Victor Ponta, care a ales să aibă o ieșire față de autorul articolului, dar și față de cititorii materialului. Chiar și așa, Ponta a avut și o reacție mai greu de înțeles: a decis să distribuie un material punctual, deși nu era de acord cu titlul acestuia pentru simplul fapt că îl dezavantaja.

Citește și: Dacian Cioloș se laudă că l-a surclasat pe Victor Ponta: Cifrele care arată că economia duduie

Iată mesajul deputatului PSD Victor Ponta:

”It's the Economy...

Nu cititi va rog titlul pus de un "Gaga" ( sau eventual adresat oamenilor care au chiar mai putina minte decat autorul ) / nu s-a laudat bietul Dacian Ciolos cu nimic / nu au nicio treaba nici Ciolos nici Ponta aici , e vorba despre viata noastra a tuturor / pe fond stirea este corecta si importanta , dar trebuie explicata :

1. in luna Ianuarie 2016 ( cand se colecteaza taxele pentru activitatile economice din Decembrie 2015) bugetul a incasat cu mult in plus comparat cu ianuarie 2015, desi TVA si alte taxe au scazut consistent - deci relaxarea fiscala da roade si este eficienta ( am avut noi dreptate si nu FMI sau CE)

Citește și: Țara în care combustibilul e gratuit

2. Cheltuielile au scazut dar nu cu personalul ( ca au crescut salariile - in Educatie si Sanatate chiar cu 25%) ci pentru ca orice alte cheltuieli , mai ales investitiile , sunt din ce in ce mai blocate de "frica" si de obtuzitatea unor organe de control ( anul 2016 va avea cu siguranta o reducere a investitiilor publice fata de 2015 deoarece ultimul lucru pe care il putem astepta de la niste tehnocrati este sa-si asume decizii si responsabilitati)

3. In conditiile in care toate aceste date per total pozitive se datoreaza in buna masura activitatii de combatere a evaziunii fiscale dusa de ANAF , aceasta institutie fundamentala in orice stat ( de la SUA, Germania pana la biata noastra tara) este decapitata de catre Guvern pentru niste motive absolut puerile - iar aceasta decapitare se va simti in curand in scaderea incasarilor si revenirea pe piata a marilor evazionisti!

Asa ca, dincolo de vestile intr-adevar bune, imi este teama sa nu fim iar in situatia in care "ne dam singuri foc la valiza"! Pacat!”

Citește și: O femeie s-a dezbrăcat în tramvaiul din București / VIDEO

 

It's the Economy...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.