Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta o ATACĂ pe Gabriela Firea: Cu ce personaj DETESTAT o aseamănă

romanialibera.ro
ponta firea

Victor Ponta sare în apărarea guvernului și a premierului Sorin Grindeanu după ce Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD, a anunțat că executivul, în frunte cu prim-ministrul, nu se mai consultă cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca la începutul mandatului. Firea a declarat că ea, ca primar general, are o relație foarte proastă cu miniștrii Guvernului Grindeanu, chiar mai proastă decât a avut cu tehnocrații lui Dacian Cioloș. În plus, a anunțat că se preconizează o evaluare a activităţii guvernamentale şi că este posibil să aibă loc o remaniere a Guvernului.

După ce Sorin Grindeanu i-a răspuns lui Firea și i-a transmis că adversarii PSD sunt PNL și USR, nu în partid, Victor Ponta o atacă și el pe Gabriela Firea, pe care o aseamnă cu un personaj detesat în PSD: Traian Băsescu.

Citește și: BOMBĂ PRO TV anunță că Gigi Becali nu mai merge la TAS

”Am si eu doua intrebari ca "cetateanul turmentat" - ca ma uit si chiar nu mai inteleg :

1. schimbarea Guvernului "Grindeanu" este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?

Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt ( inca ) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern - sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!

Citește și: UMILINȚĂ e numele tău: Ce a făcut Simona Halep la Roland Garros, cu Carla Suarez Navarro

2. eram in Guvernul PSD condus de Adrian Năstase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Băsescu - imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar "sa isi termine proiectele" dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost!

Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?

Poate ma ajutati dvs cu ceva lamuriri ; daca intreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp sa piarda cu un biet membru asa cum sunt eu ....”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: VIDEO ȘOCANT Un român l-a RUPT ÎN BĂTAIE pe un terorist din atentatul din Londra: I-am dat un basket de l-am zăpăcit! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă du-te și adu-l încoa’! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.