Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta o desființează pe Alina Gorghiu: I-a scuipat pe toți! A dus PNL în penibil și rușine!

ponta gorghiu

Fostul prim-ministru și fost președinte al PSD și co-președinte al Uniunii Social Liberale (USL), Victor Ponta, are o reacție extrem de dură la adresa actualului președinte al Partidului Național Liberal. Acesta susține că Alina Gorghiu prin declarațiile făcute la adresa fostei alianțe dintre PSD și PNL a ales să scuipe direct în față totți românii care în 2012 s-au prezentat la Referendum și au votat împotriva lui Traian Băsescu. Declarațiile sale vin după ce șeful PNL a declarat într-o emisiune la Antena 3 că ”USL a fost o greșeală politică” și și-a cerut scuze în numele PNL - DETALII.

Vezi și: SURSE - PSD îi pregătește o SURPRIZĂ URIAȘĂ lui Iohannis de 1 Decembrie

Citește și: SONDAJ - Firea și PSD rup tot. DEZASTRU total pentru PNL

”Declarațiile sale au fost sanționate extrem de dur și de fostul președinte PNL și co-președinte al USL, Crin Antonescu - DETALII.

Alina Gorghiu este cea mai mare jignire si napasta pe care Klaus Iohannis a adus-o PNL - un partid respectabil si respectat timp de un secol care insa sfarseste in penibil si rusine / PNL a ajuns sa fie definit de un filmulet cu o femeie ridicola care sperie copiii pe la usi cu glume jenante!

Declaratia despre USL este un scuipat direct catre toti romanii care au votat la Referendumul din 2012 si la Alegerile locale si parlamentare din acel an - nici macar Basescu nu ar fi putut sa fie la fel de scarbos! Cred ca Gorghiu merita acelasi gest de la toti romanii care atunci au luptat si au crezut intr-o viata mai buna in tara noastra!

Gorghiu imbina toata ticalosiile PDListe cu aroganta si inadecvarea care au mai ingropat PNL si cu alte ocazii - un vot corect si util ar fi ca PNL sa nu treaca de 5% la Alegerile din 11 Decembrie ca sa aiba o sansa sa scape de "favorite jalnice si curtezane obraznice" si de a se schimba din nou in bine!

USL a obtinut cel mai mare numar de voturi din istoria alegerilor democratice din Romani ( inclusiv voturile din Sectorul 5 din Bucuresti care i-au dat Gorghiei mandatul de deputat - si cele care i-au facut pe "favoritii" Lucian Isar si Mihai Voicu ministri in Guvernul Romaniei) / USL a luptat cu Regimul criminal si antinational "Basescu" si a dat directiile de dezvoltare economica, sociala si democratica pe care Romania trebuie sa le indeplineasca mai devreme sau mai tarziu!

Ca adversar al actualului PNL ar trebui sa ma bucur ca este condus de Alina Gorghiu / recunosc insa ca sentimentul predominant este rusinea si chiar scarba!”, a spus Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.