Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta oferă detalii despre partidul pe care îl va lansa: Am încredere!

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta constantin

Fostul premier și lider al PSD, Victor Ponta, pare decis să își separe definitiv drumurile de PSD-ul condus de Liviu Dragnea și lucrează în mare secret la lansarea noului partid politic. Ponta anunța că formațiunea va fi lansată la apă în această toamnă, iar acum anunță că este un proiect politic de ”centru-stânga”.

Citește și: REZULTATELE referendumului intern al USR: ce se întâmplă cu Nicușor Dan

Citește și: ALERTĂ meteo: Început de săptămână cu furtuni PUTERNICE: Care sunt zonele vizate de codul GALBEN

”Eu voi lansa acest nou proiect politic de centru stanga - si voi incerca sa aplic toate lucrurile bune pe care le-am realizat in anii de guvernare dar , mai ales , sa nu mai repet greselile facut! Am incredere ca va fi un proiect de buna credinta ; de succes o sa vedem”, scrie Victor Ponta, ca răspuns la o întrebare a unui prieten pe pagina personală de Facebook.

Cel mai probabil Victor Ponta se referă la partidul Pro România, care a fost lansat de Daniel Constantin și care împărtășește aceleași valori precum cele enunțate de Ponta.

”Eu cred că doctrina în care noi ne regăsim cel mai bine este o doctrină de centru, dar în care cred că, după foarte mult timp, ar trebui să scoatem în evidență latura patriotică din fiecare politician. Știți că acum naționalismul este confundat foarte multe cu extremismul. Noi nu vrem să mergem în zona aceea, noi suntem patrioți. Și eu cred că orice om politic ar trebui să fie patriot, dacă nu e patriot, nu cred că are ce să caute în politică și, mai ales, în conducerea unei țări. Dar toate aceste lucruri eu cred că trebuie să fie evidențiate cu mai mult curaj, mult mai ferm, în interesul țării noastre. Eu, știți bine, că în toate funcțiile pe care le-am avut am interacționat cu ceea ce înseamnă Uniunea Europeană, vorbim de Parlament, vorbim de Comisia Europeană. Am avut relații bune, am lucrat consilier pentru integrare europeană și cred că am avut o contribuție la nivelul meu ca România să fie stat membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană”, spunea Daniel Constantin.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.