Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A plagiat! Așa și...

facebook.com
Victor Ponta

Explozie de bucurie pe net. A venit verdictul CNATDCU, Ponta a plagiat. Desigur, pentru un politician dintr-o altă țară ar fi fost un exit urât din politică. Pentru electoratul PSD, aproape că nu contează.

De altfel, aici avem și dovada, plagiatul a fost descoperit înainte de alegerile generale din 2012. Cu tot cu plagiat, Ponta, vârful de lance al USL, a câștigat alegerile. Și în alegerile prezidențiale, Ponta a obținut 45.56% adică 5.264.383 voturi. Ai putea spune că pentru toți acești votanți nu a contat faptul că Ponta a plagiat.

Cifrele seci arată că românilor nu le pasă de faptul că Ponta a plagiat. Dacă ne uităm și în sondajele de acum, fostul premier are o cotă bună de încredere.

Mai are Ponta un viitor în politică? Da. Plagiatul nu îl va afecta foarte mult. Singurul care poate să îi pună bețe în roate lui Ponta este Dragnea. Și asta, nu din motive de plagiat, ci mai degrabă din calcule care țin doar de rațiunile privind împărțirea puterii în interiorul PSD. De altfel, declarația zeflemitoare pe care a avut-o Dragnea azi, ne arată că nici el nu dă doi bani pe „tema plagiatului”.

Dacă Dragnea simțea că este o temă care poate aduce prejudicii PSD-ului, atunci reacționa altfel.

Ce rămâne la finalul zilei?

O victorie de moral al celor care cred în alte valori. Ei se bucură pe Facebook pentru că se confirmă un plagiat, care se vedea din avion, dar pe care instituțiile oficiale se chinuiau să îl ascundă timp de 4 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.