Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta profețeste: MUTAREA prin care Tudose îi va sufla partidul lui Liviu Drangea

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Fost premier și lider al PSD, Victor Ponta, lansează un scenariu sumbru pentru Liviu Dragnea. Ponta susține că Liviu Dragnea stăpânește PSD doar prin capacitatea de a oferi bani și funcții. El susține că ușor, ușor capacitatea de a oferi funcții va fi preluată de Mihai Tudose, iar momentul potrivit va fi mazilită Sevil Shhaideh, omul prin care Dragnea împarte banii către baronii din teritoriu.

Citește și: Victor Ponta aruncă NUCLEARA: dezvăluie DOVADA care face legătura între Dragnea și Tel Drum

”In acest moment, Liviu Dragnea detine un instrument extrem de important in PSD, si-anume Ministerul Dezvoltarii Regionale, cu doamna Sevil Shhaideh (...) Banii (...) Eu am discutat cu sute de primari, care imi spun "dom'le, nu ne place de Dragnea, ne e rusine, dar banii vin de la el". Adica de la Dragnea vin, prin Sevil Shhaideh.

Are capacitatea pe care inca Tudose i-o lasa - dar am vazut, in unele situatii, cum ar fi ANAF-ul, cum ar fi Casa Nationala, i-a mai contestat-o - capacitatea de a cumpara oameni cu functii. El da functii. La cei care-si doresc acest lucru. Eu sunt fericit ca mie mi-a luat o functie, nu mi-a dat, deci nu-i datorez domnului Dragnea nimic. Eram la Comisia de Afaceri Europene si m-a zburat de-acolo, un lucru pana la urma normal, ca e o functie politica. Capacitatea de a da functii. Pe masura ce domnul Tudose va trece de partea lui capacitatea de a da functii si in momentul in care va solutiona batalia de putere pentru banii de la Ministerul Dezvoltarii, ii va lua partidul. Dar asta nu inseamna neaparat ca PSD-ul va merge intr-o directie mai buna”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Hotnews.

Victor Ponta susține că Liviu Dragnea și-a semnat condamnarea în momentul în care l-a pus pe Tudose premier, pentru că acesta nu va fi la fel de ușor de demis precum Sorin Grindeanu.

”Pai o sa va spun un lucru care tine, pana la urma, de chestiuni strict politice. Cred ca domnul Dragnea nu doar politic si-a dat jos propriul guvern, ceea ce e o oroare care va ramane in istorie, dar si personal, cand l-a schimbat pe domnul Grindeanu, care-i un om care-i mai soft, cu domnul Tudose, si-a cam semnat condamnarea. Dar asta nu ma face sa simt mai bine. Eu repet: pana la urma, bataliile politice intre lideri, asa cum le-ati descris si dumneavoastra, cred ca exista peste tot in lume, nu doar in Romania.

Stiti pe ce e sigur domnul Tudose? Pe faptul ca Dragnea acum nu mai poate sa il schimbe cum l-a schimbat pe domnul Grindeanu. 

I-a umilit atat de tare pe parlamentari, stiti ca a zis ca-l dam jos pe Grindeanu ca e omul serviciilor. Si-acum Grindeanu nu mai e omul serviciilor. E din nou om bun, daca s-a impacat cu Dragnea. Si i-a pus intr-o situatie atat de cumplita, incat e greu sa-i puna a doua oara, iar Tudose este...”, a mai precizat fostul lider al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.