Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, pus pe șotii: Iohannis le cere românilor să NU voteze candidații PNL

ponta zambeste

După ce preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să participe la alegeri şi să voteze împotriva corupției, Victor Ponta reacționează pe pagina de socializare. Acesta spune, în note ironice, că în timp ce „propaganda a înțeles că (n.r. președintele) se referă la dușmanii săi, Dragnea, Tăriceanu și chiar Ghiță”, de fapt „Iohannis se referea la PNL”. În acest sens, fostul premier face trimitere la mesajul video postat de președintele PNL Maramureş Mircea Dolha, în care apare alături de primarul Cătălin Cherecheş.

Primarul din Baia Mare, Catalin Cherecheş, aflat în arest la domiciliu, i-a îndemnat pe alegători să voteze candidații PNL, printre care şi mama sa, la alegerile din 11 decembrie.

„BREAKING NEWS - SOCANT - NEWS ALERT : IOHANNIS le cere romanilor sa NU voteze candidatii PNL !!!

Sau "minte ca Basescu" si spune oamenilor sa voteze "coruptii Lui"?!?! Nu vreau sa cred asa ceva!

Stiti ca dl Iohannis "6 case" are principii - inainte sa plece in weekend la Sibiu a transmis un mesaj catre alegatorii sai : sa nu voteze "penali" , sa nu voteze persoane acuzate de coruptie!

http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-atunci-cand-votat…

Propaganda a inteles ca se refera la dusmanii sai - Dragnea, Tariceanu si chiar Sebastian Ghita ! Pacaleala - niciunul din acestia nu este acuzat de fapte de coruptie ( ci de tot felul de infractiuni care nu au legatura cu coruptia - acuzatii oarecum scoase "din burta" )!

Dupa ce am vazut filmuletul de la Baia Mare am inteles cu totii adevarul - Iohannis se referea la PNL / deci va rog ( doar de data asta) sa il ascultati : nu votati PNL - aveti varianta PSD sau ALDE sau PRU! Succes !”, scrie Ponta, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.