Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 'Rămân în PSD până când antrenorii au altă concepție'

ponta dragnea

Victor Ponta la PRU! ”Transferul” se poate face mia curând decât cred unii, dar totul depinde de ”antrenorul” PSD, Liviu Dragnea. O recunoaște chiar Victor Ponta, care spune că atunci când Dragnea i-a cerut, a intrat în joc, la alegerile locale. Deocamdată, pentru alegerile parlamentare, Dragnea încă nu a ”fluierat convocarea”.

”Din iunie, după locale, nu am mai vorbit cu Liviu Dragnea. Ne-am văzut în Parlament.

Rămân în PSD până când antrenorii au o altă concepție. Când a fost nevoie de mine la locale, a fluierat antrenorul la mine, m-am dus la vestiare, m-am schimbat, am intrat în teren, mi-am făcut treaba și apoi m-am dus înapoi în tribune. Liviu Dragnea, până acum, nu mi-a cerut ajutorul.

Citește și: Judecătorul care a dispus arestarea și extrădarea româncei Anamaria Nedelcu în Canada a fost eliberat din funcție de Klaus Iohannis

Eu aș vrea să rămân la PSD, că eu nu am fost în niciun alt partid. Nu depinde doar de mine chestia asta. Bănuiesc că sunt oameni care nu ar vrea. Eu nu am absolut nicio nemulțumire și nu am nimic de reproșat către 99% din membrii PSD.

Îmi doresc să rămân în PSD. Dacă nu e loc, nu e loc. Asta e o discuţie mai complicată. Fiecare conducere, şi eu am fost şase ani în conducere, îşi face o anumită gândire. De asta am făcut comparaţia cu fotbalul. Vine un antrenor nou şi zice: 'Jucătorii ăştia îi vreau, pe ăia nu îi vreau. E jucător bun, dar nu îl vreau eu'. Poate mă împrumută la altă echipă, dacă nu au nevoie de mine.”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Ponta a vorbit și despre poza în care Liviu Dragnea s-a fotografiat cu un pește mare în brațe.

”Cred că l-a prins el, nu știu. Habar n-am dacă e pescar.”, a adăugat Ponta, lăsând e înțeles, totuși, că nu crede că acea captură îi aparține șefului său.

Citește și: Viktor Orban o felicită pe Simona Pop, medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio: Sportiva vrea cetățenia maghiară

El a spus că nu îşi doreşte să revină la conducerea PSD înainte de a exista o decizie finală a justiţiei în ceea ce priveşte dosarul său. 

"Am fost preşedinte al PSD timp de şase ani. Am demisionat din funcţie de preşedinte al PSD în momentul în care am avut acea problemă cu dosarul. (...) Nu vreau să fiu din nou preşedinte al PSD înainte de a avea o decizie finală a justiţiei, care să arate că nu am făcut nimic ilegal acum zece ani", a adăugat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.