Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție EXPLOZIVĂ la acuzațiile lui Bogdan Diaconu: Dragnea transmite mizerii prin interpuși

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, susține că Victor Ponta ar fi manvrat de fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, cel care i-a și propus ca partidul proaspăt înființat să se numească ProRomânia.

Citește și: Bogdan Diaconu, lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Victor Ponta: Implicațiile unui fost șef SRI în formarea ProRomânia

În replică, Victor Ponta susține că nici nu-l cunoaște pe Virgil Măgureanu și nici nu a vorbit niciodată cu el. Ba mai mult, consideră că acuzațiile lui Bogdan Diaconu sunt niște mizerii transmise în spațiul public de către Liviu Dragnea, dar prin intermediari.

”Nu il cunosc personal pe Virgil Magureanu si nu am vorbit niciodata. Denumirea de “Pro Romania” a fost initiata de Daniel Constantin, in primavara, cand eu eram inca membru PSD. Toate aceste mizerii si minciuni pe care Dragnea le transmite prin diversi interpusi sunt produsul panicii dupa rezultatul alegerilor de la Deva - sunt convins ca din ce in ce mai multi votanti PSD vor veni alaturi de Pro Romania, dezamagiti de confiscarea Partidului de catre  “Cartelul de la Teldrum” si de faptul ca se dovedeste ca au fost mintiti in 2016”, susține Victor Ponta, într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.