Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, reacție incendiară: Fostul premier se implică în scandalul momentului

facebook.com
Victor Ponta

O nouă postare furibundă a fostului premier pe facebook. Victor Ponta are o primă reacție după ce șefa FMI a fost trimisă în judecată. Ponta își ironizează dușmanii din politică și le transmite că ar trebui să îi ceară demisia lui Christine Lagarde.

"Wow - sefa FMI a fost trimisa in judecata pentru presupuse fapte comise in urma cu foarte multi ani ( acuzatiile suna ridicol dar se pare ca Romania nu e singura in lume cu aceste "obiceiuri" / si Sarkozy e anchetat tocmai cand a anuntat ca vrea sa candideze din nou.

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

Singurul lucru care ma ingrijoreaza in povestea asta este ca ma astept sa vad "Propaganda" din Romania cum ii cere furibund demisia / Tovarasa Alina Gorghiu Dej va face o interpelare in Parlament chiar daca e vacanta/ Dl Iohannis si Dl Ciolos isi vor expune solicitarea de demisie pe retele sociale in engleza si franceza ca sa inteleaga destinatara mai bine/ Macovei si Pruna o sa o reclame la Parlamentul European / diseara la 18 vom fi convocati pe Facebook sa mergem in Piata sa protestam / la Digi 24 Prelipceanu si Guran vor ameninta ca nu opresc talk-show-ul pana nu isi anunta "penala" demisia / Dan Tapalaga si Ioana Ene Dogioiu vor plagia repede unul de la altul un editorial din care sa rezulte ca ei banuiau de mult timp ca Sefa FMI mergea la shopping la Paris cu Elena Udrea / "Pionierul" Dumitru de la Ministerul Educatiei ii va retrage de urgenta toate titlurile universitare si Bacalaureatul!!!

Citește și: Ea e femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume: Fiecare cântărește aproape 30 de kg / VIDEO

Sau nu se va intampla nimic din toate astea?!?! Pentru ca Doamna Lagarde nu este membru PSD?!? Sau pentru ca vor primi ordin pe unitate sa ignore subiectul?!? Asa e cu "deontologii" astia - au principii", a spus Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.