Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, REACŢIE virulentă: Iohannis vrea să scape de Tăriceanu

tariceanu ponta

Victor Ponta este primul lider politic care reacţionează la punerea sub urmărire penală de către DNA a lui Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier îl include pe preşedintele Senatului pe lista celor de care Iohannis vrea să scape, sugerând astfel că DNA acţionează la ordinul preşedintelui.

"Deci lista celor de care Dl Iohannis a vrut sa scape cat mai repede ca sa nu mai conteze propria sa incompetenta: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Crin Antonescu si acum Calin Popescu Tariceanu din politica/ Tiberiu Nitu, Alina Bica, Horia Georgescu - din institutii ! Sau poate si Dan Condrea?!?! Pe cine mai are Dl Iohannis pe lista ca sa stim cine se pregateste de audieri ? Ps - si sigur ca acum asteptam sa iasa Dl Iohannis sa ceara demisia lui Tariceanu / daca fura niste case cu acte false putea sa ramana in functie, asa nici vorba!", scrie Ponta pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu este urmărit penal de DNA pentru comiterea infracțiunilor de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului, în dosarul în care au fost trimişi în judecată "prinţul" Paul, Dan Andronic, Remus Truică şi alte persoane.

Vezi şi: ALERTĂ - Tăriceanu, urmărit penal de DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.