Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta recunoaște că se află în spatele PRU: Ce strategie diabolică a pus la cale

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta telefon zambet

Victor Ponta recunoaște că se află în spatele PRU. Partidul care a luat aproape 15 parlamentari în mai puțin de o săptămână a pornit această avalanșă de ”transferuri” la ideea lui Victor Ponta.

”Am făcut cu PRU exact cum am făcut cu ALDE. Călin Popescu Tăriceanu era singur, i-am zis să îl ajut, să facă un partid, pentru că PNL nu mai era liberal. L-am numit președintele Senatului și m-am certat cu pesediștii, care acum sunt prieteni cu ei. Le-am zis: ”Nu fiți hapsâni!”. Ce făceam fără ALDE? Am avut nevoie de un partid în care să vină oameni care nu se înțelegeau cu lideri.

Citește și: Judecătorul care a dispus arestarea și extrădarea româncei Anamaria Nedelcu în Canada a fost eliberat din funcție de Klaus Iohannis

Îl cunosc pe Bogdan Diaconu, eu l-am pus. El a învățat mult, e mult mai ponderat. E o nevoie în România de un astfel de partid, naționalist, i-am zis: ”Da, te ajut, îți dau idei, îți spun oameni liberi!”. Trebuie să avem un partid naționalist în sens modern.

Eu aș vrea să rămân la PSD. Cred că 99% din membri doresc să rămân. PRU poate face 10%.

Nu am vorbit cu conducerea PSD dacă știe că PRU e folositor PSD. Nu am vorbit cu Liviu Dragnea, nu am avut ocazia. Eu nu fac un bine conducerii PSD, ci PSD. Conducerea se schimbă. Eu am prins multe conduceri în PSD.

Când a plecat Mirel Palada s-a consultat cu mine.”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Viktor Orban o felicită pe Simona Pop, medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio: Sportiva vrea cetățenia maghiară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.