Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, replică dură pentru un fost şef SIE: 'Poate că preţul său este mult mai mic'

ponta maior

Victor Ponta reacţionează la scenariul lansat de fostul şef SIE Cătălin Harnagea, cu privire la o viitoare înscrierea a lui George Maior în partidul fostului premier, Pro România. Ponta consideră că se lansează în spaţiul public diverse "fumigene" pentru a contracara criticile sale faţă de Guvern.

Vezi şi: Fost şef SIE şi apropiat al lui Tăriceanu aruncă BOMBA: George Maior, în partidul lui Ponta

"La toate semnalele de alarma si ingrijorarile mele legate de situatia economica si fiscal-bugetara si de actul de guvernare (bazate pe cifre si date concrete) se raspunde cu fumigene si gogosi care jignesc inteligenta si bunul simt al oricarui om care gandeste cu mintea lui / plus ca nimeni nu ma contrazice sau nu spune ca ceea ce afirm eu nu ar fi corect si adevarat!

Manipulari tragicomice - ca sunt cu Basescu, ba ca m-a pus Iohannis, ba nu stiu ce fac cu Maior, ba cu PNL si Orban samd. Dragi doamne si domni : chiar imi pare rau de munca noastra a tuturor din perioada 2012-2015 si imi pare rau sa vad ca in 2019 putem sa ne intoarcem la 2009 din cauza arogantei si incompetentei agresive a unor "sefi" . Acum ati inteles?

De ce se compromite un om cum este Dl Harnagea cu asemenea "soparle" ridicole ? Nu stiu - poate ca pretul sau este mult mai mic decat am crezut eu!", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.