Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta revine în forţă şi-l 'face praf' pe Liviu Dragnea: 'A preferat să piardă alegerile'

ponta dragnea

Războiul total dintre fostul şi actualul preşedinte al PSD e departe de a se încheiat. Victor Ponta trimite 'săgeţi otrăvite' către Liviu Dragnea. Ponta lansează o serie de acuzaţii dure la adresa actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor. Prezent la investirea primarului PNL de la Târgu jiu, Ponta îl acuză pe Dragnea de faptul că PSD a pierdut alegerile locale parţiale de la Târgu Jiu.

Citeşte şi: BOMBĂ Victor Ponta a participat la investirea unui primar PNL / FOTO

"Ca deputat ales timp de 4 mandate cu voturile locuitorilor din Municipiul Targu Jiu am fost invitat de primar la depunerea juramantului in noua functie / chiar daca este PNL eu cred ca toti cei alesi ( indiferent de partid) trebuie sa sprijinim proiectele oamenilor care ne-au ales! Foarte bine daca toate partidele lasa orgoliul si isi dau mana pentru binele celor care i-au votat!

Citeşte şi: Noi acuzaţii GRAVE la adresa Laurei Codruţa Kovesi: 'Instigă la represiune nedreaptă'

Am fost alaturi de Presedintele CJ Gorj ( membru PSD) si de consilierii de la toate partidele / si noul Primar va avea sprijinul nostru pentru finalizarea Stadionui Municipal, a Soselei de Centura, a constructiilor ANL, pentru salvarea CE Oltenia si pentru toate proiectele bune pentru locuitorii municipiului Targu Jiu si ai Judetului Gorj!

Citeşte şi: UMILIT de Traian Băsescu la România TV, 'dezvăluitorul' a răbufnit: L-a atacat pe fostul preşedinte

Cat am fost Prim Ministru am sprijinit proiectele diverselor localitati din Romania indiferent de partidul din care venea Primarul / ca exemplu nu uit ca am mers de mana cu Primarul Emil Boc la Munchen ca sa obtinem organizarea la Cluj Napoca a Campionatului European de Baschet - si foarte bine am facut!

Faptul ca Dl Dragnea a preferat sa piarda alegerile la Targu Jiu doar din ambitia de a bloca prezenta mea in campanie alaturi de candidatul PSD este o greseala / daca eu, care sunt deputat cu voturile oamenilor din Targu Jiu , as boicota activitatea Primarului doar pentru ca este de la PNL as face o mare greseala!", a tunat Ponta pe facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.