Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a deconspirat singur: Ce au aflat liberalii

Victor Ponta

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a afirmat astăzi că premierul Victor Ponta s-a deconspirat singur ieri seară, într-o intervenție la TV, arătând că este perfect capabil să-și exercite atribuțiile.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat legea pe care o așteptau toți românii

„Victor Ponta s-a deconspirat singur ieri seară arătând că este perfect capabil să-și exercite atribuțiile, atunci când a spus că vorbește zilnic cu miniștrii și cu premierul interimar despre problemele guvernării. Practic, Ponta a confirmat ceea ce știam deja: nu se află în incapacitate de a-și exercita funcția, ci pur și simplu fuge de DNA și de procurori. Deși se află în situația penibilă de a se lăsa rugat de colegii săi de partid să se întoarcă în țară, Ponta a anunțat că mai stă încă două săptămâni în Turcia.

Citește și: Anunț OFICIAL de la DNA pentru ginerele lui Traian Băsescu! Decizia luată de procurori

Raețchi a mai afirmat că Ponta a revenit la obiceiurile din campania electorală în privința raportării la președintele Klaus Iohannis.

„Seara, premierul are alt program: intră prin telefon la televiziuni pentru a ne reaminti că a rămas același Victor Ponta din campania electorală, spunând ieri despre președintele Iohannis că îi consideră pe români «iobagi». Atacuri care arată un singur lucru: deși mima părerea de rău după înfrângerea din noiembrie, adevăratul Victor Ponta este cel care în loc de argumente folosește insulte pentru a-și ataca adversarii politici”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.