Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT: Ce spune despre o discuție dintre Dacian Cioloș și un ministru

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta deranjat

Ministerul Educației, condus de Mircea Dumitru, cel care din calitatea de rector al Universității București a fost primul care a acuzat că Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat, a anunțat că Petre Tobă și Florentin Pandele au plagiat masiv în tezele lor de doctorat. Ponta spune că Mircea Dumitru pregătește un verdict de ”neplagiat” în cazul tezei șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. În plus, Ponta s-a dezlănțuit și l-a adresa ministrului Energiei, Vlad Victor Grigorescu, despre care s-a scris că a obținut 800.000 de lei din închirierea unui site inactiv.

”Ministrul tehnocrat Mircea Dumitru ( sau cum il stiu "prietenii" tovarasul Negulescu din dosarul R 79832 ) a mai executat doi "dusmani ai Poporului" ! Oare cand au dat decizia au folosit softul lui Mugur Ciuvica?

Citește și: Festivalul la care singura regulă e să fii…DEZBRĂCAT / VIDEO

O sa vedeti insa ca tovarasul Negulescu e disciplinat si stie sa dea si verdict de "neplagiat" atunci cand trebuie - mai ales cand o sa vina propunerea de la Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara celebrul deja Domn Marilen Pirtea ( care a primit locul 1 pe lista PNL la Camera Deputatilor, ca tot e "apolitic")! Faceti pariu?

Ps - ce dur a fost Dacian Ciolos cu Ministrul Grigorescu de la Energie !!! I-a spus sa nu mai faca golanii cu siteul inchiriat pe 200.000 euro si sa spele banii altfel! Si cu asta gata, cazul rezolvat!

Foarte curati si morali "tehnocratii" - exact ca si sustinatorii lor! Stiti ce aveti de facut pe 11 Decembrie!”, e mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: Un antrenor norvegian le cere lui Ibrahimovici și lui Ronaldo sperma: Ce plan TERIBIL are / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.