Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT: 'Nu mă așteptam ca Liviu Dragnea să CEDEZE'

ponta dragnea

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea nu trebuia să cedeze presiunilor și să se propună pe el premier, nu pe Sevil Shhaideh. Fostul președinte al PSD consideră că urmașul său în fruntea social-democraților era îndreptățit pentru funcția de la Palatul Victoria pentru că a câștigat la scor alegerile.

Ponta s-a dezlănțuit la România TV și le-a amintit celor care l-au criticat pentru pactul de coabitare semnat cu Traian Băsescu în 2012 că gestul său a adus României un guvern în timp record.

”Sistemul nu l-a făcut Klaus Iohannis, ci Traian Băsescu. El doar i-a menținut în funcții. Eu nu mă așteptam ca Liviu Dragnea să cedeze. Eu mă așteptam ca Liviu Dragnea să se propună premier, pentru că a câștigat alegerile. În momentul în care a făcut o altă nominalizare, nu mai e nimic de făcut.

Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale, instituția care îl monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

Am vorbit de mai multe ori cu Liviu Dragnea azi, el trebuie să ia deciziile. Eu i-am spus părerea mea. Eu mi-am asumat deciziile din 2012. Mulți m-au certat pentru pactul cu Băsescu, dar am avut guvern într-o zi atunci.”, a spus Victor Ponta la România TV, la emisiunea realizată de Cristina Șincai, ”News line”.

Ponta consideră că prin gestul său, președintele Klaus Iohannis se ”răzbună pe popor”. În plus, conform fostului premier, Iohannis îi consideră pe români ”suboameni”.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

”Nu exista nicio explicație, nu e legal.  E un om cu mari probleme personale de caracter și vrea să se răzbune pe popor. E un orgoliu și el considerat mereu despre poporul român că nu e popor, ci ”suboameni”, niște iobagi. I-a privit ca pe un popor de servitor.”, a adăugat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.