Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta se întoarce: 'Jonglează cu puterea, lovește puternic în toamnă' / VIDEO

gov.ro
ponta

Victor Ponta a renunțat la șefia PSD și la cea a guvernului și s-a ales și cu dosar penal! Totul în mai puțin de un an. Vara ar fi trebuit să fie fierbinte pentru Ponta, dar a fost pus la punct de Liviu Dragnea când a anunțat că vrea să fie președintele Camerei Deputaților. Numai că înfrângerea va fi de scurt moment. Ponta va reveni puternic și va lovi decisiv în toamnă, anunță numerologul Mihai Voropchievici. Acesta a vorbit, la Antena 3, despre revenirea lui Victor Ponta în politică. Potrivit lui, în toamnă se va produce schimbarea importantă pe care o aşteaptă fostul premier.

''Cel cu număr de destin 3 este orgolios. Dar e şi împrăştiat, adică el vrea în acelaşi moment să acapareze şi de aici, şi de aici. Şi când te împrăştii în trei...E povestea cu cine fuge după doi iepuri - rămâne cu puşca în mână că dispar amândoi. Ponta câştigă simpatie şi credibilitate până în toamnă. (...). "Micul Titulescu jonglează cu puterea. Ştii când loveşte? În toamnă, dar loveşte puternic''.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.