Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta spune că Iohannis ar fi trebuit SUSPENDAT: Critici pentru Sorin Grindeanu

ponta iohannis

Războiul total dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta început la alegerile prezidenţiale din 2014 nu s-a încheiat nici acum. Fostul premier anunţă că PSD ar fi trebuit să îl suspende pe şeful statului după ultimele mutări politice ale acestuia din 2017.

Citeşte şi: Victor Ponta îi spune lui Grindeanu ce merita Klaus Iohannis: 'Eu îl dădeam afară de la Guvern'

"Eu l-aş fi suspendat pe Iohannis când a fost refuzată Sevil Shaideh.", a spus Ponta la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Şi asta nu e tot. Ponta susţine că ştie de ce are PSD probleme în momentul de faţă. "PSD e izolat pentru că în Europa e PPE unde e domnul Viktor Orban, doamna Macovei e în grup cu conservatorii polonezi. Socialiştii sunt undeva pierduţi. Dar cine să se bată pentru România?", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta dă ATACUL TOTAL: RUPTURĂ majoră între el și Liviu Dragnea

Ponta nu l-a uitat nici pe marele său duşman, Traian Băsescu. "În 2011, Blejnar l-a chemat pe Băsescu şi i-a spus că îmi face mie dosar. Că rezolvă el cu denunţuri cu Şova. În 2017, Băsescu vorbeşte cum vorbeam eu atunci, iar Blejnar e un pic ocupat. Eu am fost audiat ca martor în dosarul lui Sebastian Ghiţă. Coldea stătea de mult timp acolo şi nu trebuie să stai prea mult într-o funcţie de conducere.", crede Ponta.

Citește și: Bill Gates lansează un avertisment FĂRĂ PRECEDENT: Vor muri zeci de milioane de oameni / VIDEO

Ponta l-a criticat pe Sorin Grindeanu şi a dezvăluit discuţia uluitoare avută cu un ministru din actualul Executiv. "Când faci bugetul ţării, nu te duci la o televiziune care are datorii de sute de milioane la stat. Când răspunzi de bugetul ţării nu te duci la Realitatea care face evaziune fiscală de şase ani de zile. Un ministru care mi-e prieten, nu spun cine, mi-a spus că doar el şi un secretar de stat mai sunt în minister, restul sunt la proteste.", a spus Ponta care a vorbit şi despre soarta viitorului ministru al Justiţiei.

Citește și: ȘOC, ȘOC, ȘOC O profesoară și-a DECAPITAT iubitul, cu fierăstrăul, în timp ce făceau SEX / FOTO
"Ministrul de Justiţie din Guvern va da avize. Ce să facă, să se ducă şi el pe la DNA? După ce şi-a luat-o bietul Iordache, acum cine va veni ce să facă...", a încheiat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.