Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta trece peste decizia DNA și vorbește: Intervenție la România TV

Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Victor Ponta serios ingandurat

Fostul premier, Victor Ponta, a vorbit pentru prima dată, la tv, după ce a fost pus sub control judiciar de către procurori. DNA i-a interzis să vorbească public despre noul dosar. El nu a vorbit despre problemele de la DNA. Ponta a continuat războiul dur cu oamenii lui Dacian Cioloş pe care îi atacă şi face dezvăluiri incredibile despre aceştia. Ultimul pe listă, secretarul de stat, Gabriel Biriş. Social democratul susţine că tehnocraţii execută ordine din străinătate pentru ca România să nu se dezvolte și să ajungă o forță economică.

Citeşte şi: DNA a provocat haos în partide: 'Nimeni nu știe ce să mai facă'

"2016 seamănă cu 2009. Un interviu foarte slab şi foarte rău. Domnul Biriş de la Finanţe se gândeşte că prin noua ordonanţă pleci cu banii acasă. Se pare că vine răul mai repede. Acest document a fost lucrat la Ministerul de Finanţe împreună cu domnul Dumitru Ionuţ care a lucrat la tăierile lui Băsescu din 2010. O adoptau deja dacă nu aflau jurnaliştii şi nu luau poziţie. Acest guvern nu va merge la vot şi îşi poate permite să facă ceea ce le cer cei care i-au numit. Ăia 5 miliarde de euro luaţi de noi au venit din contribuţiile celorlalte ţări. Nici noi nu vrem să plătim pentru alţii. Am vorbit cu 5 minute înainte să intre în direct cu Liviu Dragnea şi i-am zis asta cu amnistia e o chestie gravă rău de tot. Eu cred că e vorba de interesul personal al unor oameni care acum sunt în guvern şi nu vor mai fi din decembrie. E în interesul lui personal.", a tunat Ponta la RTV.

Citeşte şi: Liviu Dragnea nu-l mai 'slăbește' pe Victor Ponta: Ce s-a întâmplat între cei doi

Acesta a vorbit şi despre problemele sale cu justiţia. "Nu am voie să vă spun ce cred despre răspunderea penală a tehnocraţilor. În 2014, una din temele de campanie a fost că nu am terminat Piteşti-Sibiu. Acum se apucă de lucru în 2019 şi vom avea autostradă în 2024. Nu e voinţa românilor din regiuni. Întrebaţi de ce nu se mai face studiu de fezabilitate. S-au anulat cele vechi deşi erau făcute de firmele străine. Nu se mai fac investiţii în energie şi se ia energie din Ungaria şi din Cehia. Nu vrea nimeni să fie România pe primul loc la creştere economică şi nici să ne lase să ne unim cu Basarabia. Îmi doresc să am voie din partea judecătorilor să îmi spun punctul de vedere. Acum nu am voie să vorbesc despre caz pentru că nu pot să vă răspund.", spune Ponta.

Citește și: Cafeaua va deveni un LUX: Prețul va EXPLODA în perioada următoare

Ponta are planuri mari pentru alegerile de la finalul anului. " În 11 noiembrie vreau să obţinem un rezultat la vot comparabil cu cel al USL din 2012, 59%. PNL de acum e PDL de atunci. Iohannis de acum e Băsescu de atunci.", a mai spus Ponta.

Citeşte şi: Un cunoscut antrenor român s-a ales cu dosar penal: A refuzat cererea poliției / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.