Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Reacția lui Liviu Dragnea la adresa lui Victor Ponta: 'Mi-am asumat decizia'

ponta dragnea

Victor Ponta a fost trecut "pe linie moartă" de şeful PSD, Liviu Dragnea. Chiar dacă ieri, fostul premier a spus că îşi doreşte să-i ia locul lui Valeriu Zgonea, Dragnea a spus pas. Florin Iordache va fi interimar după o decizie în unanimitate gândită de Dragnea.

Vezi și:Rusia a fost DESCALIFICATĂ de la Euro 2016: Decizia e cu SUSPENDARE

"Nu consider că acum această funcţie este esenţială şi că merită patimi şi dezbatere. Noi vrem să câştigăm alegerile parlamentare. Eu am nevoie de toţi oamenii pentru campanie. Fiecare are câte ceva de făcut. S-au vehiculat multe nume. De toţi e nevoie în judeţe pentru pregătirea alegerilor din toamnă. Nu facem nicio nominalizare. Până la finalul mandatului să fie un interimar desemnat de Biroul Permanent al Camerei. Nici alt grup parlamentar nu poate face nominalizare în afară PSD. ", a spus Dragnea.

Citeşte şi: Victor Ponta, după ședința PSD: Mă bucur că Rareș Bogdan a luat țeapă

Şeful PSD i-a trasat deja atribuţiile lui Victor Ponta, dar s-a enervat atunci când a trebuit să comenteze afirmaţiile acestuia. "Sper ca Victor Ponta să aibă acelaşi rol ca şi la locale, aşa cum îl am şi eu.Ţin enorm de mult la Victor Ponta, dar nu vreau să fiu istoricul şi comentatorul a ceea ce spune el. Din partea mea, atitudinea, prietenia şi sprijinul pentru Victor Ponta nu va înceta niciodată.", a tunat Dragnea care nu l-a uitat nici pe fostul şef al Camerei, Valeriu Zgonea.

Detalii aici: Valeriu Zgonea a ATACAT la CCR mazilirea din funcție

"Cel care va conduce ca interimar o va conduce mai bine ca până acum. Nu punem presiune pe Curtea Constituţională. Aştept să vedem ce va decide în privinţa lui Valeriu Zgonea. ", a spus Dragnea.

Dragnea se jură că nu e dictatură în PSD. "Am vorbit cu toţi colegii. Miza e să câştigăm alegerile, nu să ocupăm o funcţie două luni de zile. Azi le-am spus tuturor că îi vreau în campanie, în tranşee. Toţi cei care au vrut vrut să fie şefi la Cameră, meritau, dar acum vrem să câştigăm alegerile parlamentare. E foarte important să dai cu ciocănelul, să dai cuvântul unor deputaţi ca Remus Cernea, dar atât. Toată lumea a votat acest lucru. În unanimitate.  Sub cuvânt de onoare, nu a ştiut nimeni care va fi propunerea pe care o voi face. Dacă făceam un compromis, ar fi trebuit să mai fie cineva cu mine.", crede Dragnea.

Vezi și: Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, ar fi fost ucis (presă)

La final, Dragnea şi-a permis chiar să glumească. "Sunt timid şi fricos ca să nu mi-o iau. Mi-am asumat decizia, sunt preşedintele acestui partid, deciziile pe care voi lua, sunt ale mele. Dacă se pierde, eu decontez. Decizia e de a face acea propnere, dacă se vota, eu plecam. ", a încheiat şeful social-democraţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.