Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: 'Vai de capul bietei Românii!'

ponta

Victor Ponta lansează un nou atac la Klaus Iohannis, după ce preşedintele a ales să asiste la un maraton la Sibiu, într-o zi în care preşedintele Rusiei ameninţă România, iar preşedintele Turciei critică SUA.

"Vreti sa stiti ce activitate au azi liderii politici din Regiunea Marii Negre? Cititi stirile de mai jos!!! Vai de capul bietei Romanii!", scrie Victor Ponta pe Facebook, alături de trei imagini cu ştirile despre Iohannis, Putin şi Erdogan.

Vezi şi: Vladimir Putin, avertisment dur pentru România şi Polonia: Oare ne va apăra NATO

Acesta este al doilea atac dea azi al fostului premier la adresa preşedintelui. Într-o vizită în judeţul Sălaj, Ponta i-a reproşat lui Iohannis discursul din toamna anului trecut, de după tragedia din Colectiv.

"Ştiu că în noiembrie v-aţi supărat când mi-am dat demisia. Îmi pare rău şi-mi cer scuze. Vreau să ştiţi că în, primul rând, a fost un motiv personal pe care, dacă vă puneţi în locul meu, poate o să-l înţelegeţi. Multe pot să duc în politică: ceartă, acuzaţii, dosare, de toate. Dar, când am văzut că domnul Iohannis s-a folosit de moartea unor oameni nevinovaţi, doar ca să obţină o funcţie... Nu există nicio funcţie pe lumea asta care să merite viaţa unui om. Sau să mă folosesc eu de moartea unor oameni ca să obţin ceva în politică. Mie aia mi s-a părut, cum să vă spun, imposibil să duc aşa ceva. N-aş vrea să fiţi în locul meu, ca să luaţi acea decizie. În politică, mai vreau să vă spun un lucru: eu cred că tot răul a fost spre bine", a spus Ponta.

Vezi şi: Tensiuni în interiorul NATO: Preşedintele Turciei critică acţiunile SUA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.