Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta vorbește despre Palatul în care s-a mutat Traian Băsescu

ponta basescu

Traian Băsescu a schimbat Bucureștiul cu Palatul de la Scroviștea! ”Sunt doar 120 de metri pătrați și un dormitor!”, se plânge președintele de noua locuință. Una despre care nu spune și cum a primit-o.

Premierul, în subordinea căruia se află RAAPPS, regia ce administrează Palatul Scroviștea, zice că Guvernul nu a aprobat această mutare.

Citește și: Băsescu anunță: M-am mutat la Scroviștea

"Nu citesc facebook-ul d-lui Băsescu. Întrebați-i pe cei de la RA-APPS. N-a trecut așa ceva prin guvern, nu mă ocup de pagina de facebook a d-lui Băsescu", a declarat luni Ponta, la Senat, întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul făcut tot luni de fostul președinte, pe pagina sa de socializare, conform căruia s-a mutat "provizoriu" la Scroviștea, într-un spațiu deținut de RA-APPS.

Citește și: GAFĂ impardonabilă a lui Traian Băsescu: A comis-o la ultimul mesaj

Prim-ministrul Victor Ponta a fost întrebat și joia trecută dacă a aprobat acordarea unei locuințe provizorii, la Scroviștea, fostului președinte Traian Băsescu, răspunsul premierului fiind atunci că singura hotărâre pe care Guvernul a aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și a vizat alocarea locuinței "care se renovează acum".

Citește și: Elena Udrea, mesaj nou din închisoare: Se ia iar de Kovesi

"Guvernul nu a aprobat, nu trebuie să aprobe nimic, decât singura hotărâre de guvern pe care am aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și este o locuință, cea care se renovează acum. Restul, situația locativă a domniei sale (n.r. Traian Băsescu) nu este de competența Guvernului sau a mea, nu o cunosc și nu doresc să o comentez", a spus, joi, Ponta.

Citește și: DOLIU în PSD: Un lider și soția sa au murit în accident de mașină

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.