Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta vorbește, în premieră, despre DEMISIE după reținerea cumnatului său

ponta ganditor suparat

Victor Ponta spunea, când a izbucnit cazul lui Mircea Băsescu, că președintele Traian Băsescu ar trebui să-și dea demisia pentru că unul dintre membrii familiei sale a fost arestat.

Acum, Ponta se află aproape în aceeași situație: cumnatul său a fost reținut de DNA pentru fraudarea fondurilor europene. Ponta anunță că demisionează, dar nu din aceste motive ci doar dacă pierde susținerea Parlamentului.

”Vreau să spun că îmi pare rău, i-am cerut iertare mamei mele căreia 72 de ani nici măcar nu vecin nu i-a zis ceva de rău, dar ieri a fost porcăită și făcută în toate felurile, doar pentru faptul că este mama mea. În rest, după cum probabil jurnaliștii onești știu, DNA n-a chemat-o nicăieri să o audieze, nu are nicio calitate procesuală, nu are decât calitatea de mama mea și pentru asta, repet, după 72 de ani de viață onestă a suferit, ieri, a devenit așa, cel mai rău om din lume și pentru asta mă simt, față de ea și față de cei care sunt în această situație, mă simt foarte rău și-mi pare foarte rău.

În rest, să nu vă așteptați de la mine să joc o scenetă de doi bani, pe care am văzut-o la alții, între justiție și familie, aleg justiția. Hai să fim serioși, justiția își face treaba, eu nu pot și nici nu mi-am propus să influențez în vreun fel. Dacă e vinovat, va plăti ca orice om din această țară.

Întrebat dacă ia în calcul demisia din funcția de premier, Victor Ponta a răspuns: ”Sigur că da, în măsura în care colegii mei sau Parlamentul nu mai au majoritate, sigur că da”, a spus Victor Ponta.

Practic, Victor Ponta a explicat că el nu va demisiona din funcția de premier, decât dacă pierde susținerea în Parlament. Mai precis, aceasta n-ar fi o demisie, mai degrabă o demitere, ca o consecință firească a dărâmării Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.