Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie mare pentru Steaua, împotriva Craiovei. Momente ȘOCANTE

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-1, că jucătorii săi aveau nevoie de un rezultat pozitiv pentru a prinde mai multă încredere.

"Rezultatele de egalitate din etapele trecute nu au fost foarte corecte, am avut mult ghinion. Astăzi, în primele 30 de minute au fost două penaltiuri împotriva noastră, ambele corecte. Cei de la Craiova au practicat un presing avansat şi ne-au pus în dificultate. Nu m-am gândit să-l schimb pe Tamaş, pentru că nici nu aveam pe altcineva. Aveam nevoie de un rezultat pozitiv ca jucătorii să prindă mai multă încredere. Sunt bucuros că am câştigat, dar avem în continuare mult de muncă", a spus Reghecampf la Digisport.

Meciul dintre CS U Craiova și Steaua a oferit o serie de imagini șocante în repriza a doua, la 1-1. Craioveanul Dimitrov și stelistul Tamaș au fost la un pas de accidentări serioase.

În minutul 65, Radoslav Dimitrov a căzut efectiv în gât în urma unui duel cu Momcilovici. Din fericire, fundașul oltenilor s-a ridicat de unul singur și și-a revenit după ce a primit îngrijiri medicale.

Doar câteva minute mai târziu, Gabriel Tamaș a oferit și el o imagine horror. Fundașul stelist a respins prin alunecare și și-a prins mâna sub el, luxându-și degetul mare de la mâna dreaptă. Tamaș a ieșit înjurând de durere de pe teren, însă a revenit după intervenția medicilor, care i-au pus degetul la loc.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I şi s-a apropiat la trei puncte de liderul FC Viitorul.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pintilii '24 şi Enache '79, în timp ce pentru gazde a înscris Zlatinski, în minutul 34, din penalti.

În minutul 12, Zlatinski (CS Universitatea Craiova) a ratat un penalti acordat de arbitrul Ovidiu Haţegan pentru un fault în careu comis de Tamaş asupra lui Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.