Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victorie pentru Antena 3 la CSM, în lupta cu judecătoarea Camelia Bogdan/ UPDATE

camelia bogdan

Plenul CSM a respins cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputaţiei profesionale. Aceasta sesizase CSM susţinând că a fost supusă unui adevărat "linşaj mediatic" de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei.

Judecătoarea a anunţat că se va adresa instanţelor de judecată. Aceasta a declarat că nu este vorba doar de reputaţia ei, ci de reputaţia sistemului judiciar.

Vezi şi: Scandal la CSM: Contre cu judecătoarea Camelia Bogdan

***

UPDATE: CSM a ţinut să precizeze că nu este vorba despre cazul în care judecătoarea Camelia Bogdan a fost acuzată că a primit ilegal bani de la APIA, ci de o reclamaţie depusă de magistrat în 2015.

***

Camelia Bogdan, judecătoarea care a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul ICA, a depus la CSM o cerere de apărare a reputaţiei profesionale, susţinând că a fost supusă unui adevărat "linşaj mediatic" de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei. 

În cererea depusă la CSM, Camelia Bogdan a explicat că a primit de la ANI un răspuns conform căruia participarea sa în calitate de lector la cursurile organizate în anul 2014 pentru funcţionarii APIA "nu este de natură să genereze situaţie de incompatibilitate" şi, în opinia ei, nici nu s-a aflat în conflict de interese. 

Camelia Bogdan, judecător în cadrul Secţiei a II-a penală a Curţii de Apel Bucureşti, a solicitat CSM să îi admită cererea de apărare a reputaţiei profesionale afectate prin emisiuni difuzate de Antena 3 şi articole publicate pe portalul Lumea Justiţiei (www. luju.ro). 

Magistratul susţine că, fără o minimă intervenţie a moderatorului impusă de legislaţia audiovizuală, invitaţi permanenţi ai postului Antena 3, precum Mugur Ciuvică, ori persoane invitate constant, precum Lucia Hossu Longin, au proferat acuzaţii grave la adresa ei, calificând-o drept "o judecătoare coruptă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.